KARISINI VE KARDEŞİNİ ÖLDÜRÜP TESLİM OLDU

Dirmil'de bu gece şok bir olay yaşandı. İddiaya göre köye evlatlık olarak gelen 36 yaşındaki dikten sonra Tosun soyadını alan Mehmet Tosun, gece 04:00 sularında 3 çocuğunun annesi Hasibe Tosun'u ve 2 çocuk babası kendi öz kardeşi İsa Akay'ı tüfekle vurarak öldürdü. Öte yandan olayın detayları da büyük oranda netleşti

KARISINI VE KARDEŞİNİ ÖLDÜRÜP TESLİM OLDU

Dirmil’de bu gece şok bir olay yaşandı. İddiaya göre köye evlatlık olarak gelen 36 yaşındaki dikten sonra Tosun soyadını alan Mehmet Tosun, gece 04:00 sularında 3 çocuğunun annesi Hasibe Tosun’u ve 2 çocuk babası kendi öz kardeşi İsa Akay’ı tüfekle vurarak öldürdü. 

Gün boyu beraber işler yaptıkları öğrenilen Tosun ve Akay, geç saatlere kadar da evde alkol aldıkları öğrenildi. Daha sonra gece saatlerinde tüfekle eşi Hasibe Tosun’u ve kardeşi İsa Akay’ı vuran Mehmet Tosun, teslim oldu. Farklı odalarda vuruldukları öğrenilen Hasibe Tosun ve İsa Akay olay yerinde vefat ettikleri öğrenildi. Cinayet zanlısı Mehmet Tosun’un ise teslim olmadan önce yakınlarına “Onları beraber yakaladım” dediği öğrenildi. Yaşanan feci olay sonrası jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Öte yandan Mehmet Tosun’un köye evlatlık olarak geldiği ve Aydın’da yaşayan öz kardeşi İsa Akay’ın ise inşaat işlerinde çalıştığı  ve zaman zaman köye geldiği öğrenildi.