Kaya, 14 ilçeyi karış karış gezdi

Tüm Türkiye yarın sandık başına gidecek ve 25. dönem milletvekillerini seçecek. Seçimlerde İzmir’e damga vuran isim ise AK Parti Milletvekili Adayı Atilla Kaya oldu. Kaya, 14 ilçeyi karış karış gezip, vatandaşlarla buluştu. Aylardır devam eden seçim çalışmaları bitti ve gözler sandığa çevrildi. Bu seçim Torbalı içinde ayrı bir heyecana sahne oldu. AK Parti İzmir 1. [&hellip]

Kaya, 14 ilçeyi karış karış gezdi

Tüm Türkiye yarın sandık başına gidecek ve 25. dönem milletvekillerini seçecek. Seçimlerde İzmir’e damga vuran isim ise AK Parti Milletvekili Adayı Atilla Kaya oldu. Kaya, 14 ilçeyi karış karış gezip, vatandaşlarla buluştu.

Aylardır devam eden seçim çalışmaları bitti ve gözler sandığa çevrildi. Bu seçim Torbalı içinde ayrı bir heyecana sahne oldu. AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Atilla Kaya da seçim öncesinde yaptığı çalışmalarla dikkat çekti. Seçim bölgesindeki 14 ilçeyi ayırt etmeden kapı kapı geze Kaya, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Kaya, bu çalışmalarıyla vatandaşlardan büyük destek gördü.

HALKIN YOĞUN İLGİSİ

Türkiye yarın sandık başına gidiyor. Nefeslerin tutulduğu seçimde Türkiye, 25. Dönem Parlamentosu’nun üyelerini belirlemek üzere yarın oy kullanma işleminde bulunacak. Seçimlere 20 siyasi parti katılıyor. Yaklaşık 55 milyon seçmen oy kullanacak. Torbalı’da da 100 binin üzerinde seçmen sandığa gidecek ve milletvekillerini seçecek. Seçime saatler kalırken, çalışmalarını hızlandıran vekil adayları bir güne birçok etkinliği sığdırmaya çalışıyor. Mesaisi en yoğun adaylardan olan ve gittiği her yerde ilgi ile karşılanan AK Partili vekil adayı Atilla Kaya oldu. Seçim çalışması döneminde 14 ilçeyi karış karış gezen Kaya, birçok programa ve etkinliğe katılarak, AK Parti’nin Yeni Türkiye hedefleri hakkında vatandaşları bilgilendirip destek istedi.

8 HAZİRAN’DA İKİNCİ YARI BAŞLAYACAK

Gittiği her bölgede Esnaf ziyaretleri yapan, kahvehane ve kafeteryalarda oturan vatandaşlarla sohbet eden Atilla Kaya, halktan gördüğü da yoğun ilgiden de fazlasıyla memnun oldu. Bir önceki dönem AK Parti İzmir İl Teşkilat başkanlığı da yapması nedeniyle, teşkilatlardan da büyük ilgi gören Kaya, partisinin oylarını arttırabilmek için yoğun bir mesai harcadı. AK Parti iktidarının bugüne kadar Türkiye’ye her alanda çağ atlattığını dile getiren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Kaya: “Halkımız güven ve istikrarın devam etmesini yeniden sağlayacaktır. Millet her seçimde, bu ülkeye zarar vermeye çalışanlara cevabı verdi. Yarın ki seçimlerde de yine en güzel cevabı milletimiz verecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Partimiz, tek başına iktidar olacak ve Anayasayı değiştirecek çoğunluğa da sahip olacak. Yaptığımız çalışmalarda bunu gördük. Halk istikrarın devam etmesi yönünde. 8 Haziran’dan itibaren Türkiye’de ikinci yarı başlayacak” diye konuştu.

GÖKHAN YALKALK