Kaya: 300 bin Izmirli ile biraraya geldik
Ayni günde 3 farkli etkinlige imza atacak olan AK Parti Izmir Il Baskanligi’nda hummali bir çalisma var. Program hakkinda bilgi veren Il Baskan Yardimcisi Atilla Kaya, Ramazan ayi programlarini da degerlendirdi. AK Parti Izmir Il Baskanligi, Temmuz ayi Il Danisma Meclisi Toplantisi’ni 04 Agustos 2013 Pazar günü Balçova Termal Otel Kardelen Salonu’nda gerçeklestirecek. Saat 17.30’da [&hellip]
Ayni günde 3 farkli etkinlige imza atacak olan AK Parti Izmir Il Baskanligi’nda hummali bir çalisma var. Program hakkinda bilgi veren Il Baskan Yardimcisi Atilla Kaya, Ramazan ayi programlarini da degerlendirdi.
AK Parti Izmir Il Baskanligi, Temmuz ayi Il Danisma Meclisi Toplantisi’ni 04 Agustos 2013 Pazar günü Balçova Termal Otel Kardelen Salonu’nda gerçeklestirecek. Saat 17.30’da baslayacak toplanti sonrasinda bayramlasma töreni icra edilecek ve ardindan ‘Vefa Iftari’nda bulusulacak. Etkinliklere AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Nükhet Hotar, Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Binali Yildirim ve AK Parti Izmir Il Koordinatörü TBMM Çevre Komisyonu Baskani Erol Kaya da katilacak. Ayni gün içerisinde üç etkinlik gerçeklestirecek olan AK Parti Izmir Il Baskanligi, Temmuz ayi Il Danisma Meclisi Toplantisi’na, partinin kurulusundan bu zamana kadar il yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmis 220 kisiyi de davet etti. Il Danisma Meclisi Toplantisi’ni genisletilmis formatta gerçeklestireceklerini belirten AK Parti Izmir Il Baskan Yardimcisi ve Teskilat Baskani M.Atilla Kaya, toplantinin ardindan bayramlasma töreninin gerçeklestirilecegini, sonrasinda da iftar yemegi yenilecegini ifade etti. AK Parti’nin kurulusundan bu zamana kadar il yönetim kurulunda görev yapmis 220 kisiyi toplantiya davet ettiklerini hatirlatan Kaya, “Temmuz ayi Il Danisma Meclisi Toplantisi çok farkli bir formatta yapilacak. Ayni anda, ayni günde üç farkli etkinligi gerçeklestirecegiz. Önce hazirunu genisletilmis toplantimizi icra edecegiz, ardindan da bayramlasmamizi gerçeklestirecegiz. Daha sonra ise partimizde görev yapmis yöneticilerimiz, eski milletvekilleri ve belediye baskanlarimiz ile ‘Vefa Iftari’nda bir araya gelecegiz.” dedi.
RAMAZAN’DA HEDEFE ULASTIK
RAMAZAN öncesinde, iftar programlarinda 300 bin Izmirli ile bir araya geleceklerini belirttiklerini hatirlatan AK Parti Izmir Il Baskan Yardimcisi ve Teskilat Baskani M. Atilla Kaya, belirlenen hedefe ulasmanin mutlulugu içerisinde olduklarini söyledi. AK Parti Izmir Il ve Ilçe Teskilatlari tarafindan gerçeklestirilen organizasyonlarda binlerce Izmirlinin ayni sofrada bulustugunu ifade eden M. Atilla Kaya, “Gerek sokak iftarlarinda, gerek gönül sofralarinda, çat kapi iftarlar ve sivil toplum kurulusu iftarlarinda, gerekse vefa iftarlarinda toplamda 300 bin Izmirli ile bir araya geldik. Basta Il Baskanimiz ve Milletvekillerimiz olmak üzere il ve ilçe teskilatlarimiz, ana kademe, kadin ve gençlik kollari yöneticilerimiz, partimizin tüm üyeleri Ramazan’da büyük bir performansla çalisti. Ramazan’da hedeflerimize ulasmamizda pay sahibi olan tüm teskilat mensuplarimiza tesekkür ediyorum. Çalismalarimiz bayramda da devam edecek. Bayram boyunca teskilat mensuplarimiz bayramin anlamina uygun bir sekilde çalismalarini sürdürecekler” seklinde konusarak sözlerini noktaladi.