Kaya: Kardeşlik kazanacak

Seçim çalışmalarına 3 günlük aradan sonra tekrar başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya hemşerileri ile buluştu. Molanın ardından ziyaretine Torbalı'dan başlayan Kaya Karakuyu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi SEÇİM çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Karakuyu Mahallesini ziyaret ederek hemşerileriyle buluştu. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan AK Partili Kaya, konuşmasına Ankara’daki [&hellip]

Kaya: Kardeşlik kazanacak

Seçim çalışmalarına 3 günlük aradan sonra tekrar başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya hemşerileri ile buluştu. Molanın ardından ziyaretine Torbalı’dan başlayan Kaya Karakuyu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi

SEÇİM çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Karakuyu Mahallesini ziyaret ederek hemşerileriyle buluştu. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan AK Partili Kaya, konuşmasına Ankara’daki hain terör saldırısını kınayarak başladı. Ankara’da gerçekleşen terör saldırısının kendilerini derin bir üzüntüye sevk ettiğini ifade eden Kaya, “Acımızın tarifi yok. Milletimizin başı sağ olsun. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırı belirli bir siyasi partiye, belirli bir sivil toplum birlikteliğine, belirli bir oluşuma yapılmamıştır. Bu saldırı tüm Türkiye’yi, demokrasimizi, kardeşliğimizi, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alarak yapılmıştır” dedi.

‘KARDEŞLİĞİMİZ HEDEF ALINDI’ 

Ankara’daki menfur saldırının, milletimizi, ülkemizi ve bütünlüğümüzü bölmeye yönelik bir eylem olduğunun altını çizen Mahmut Atilla Kaya, “Yüzyıllardır üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları lanetliyoruz. Ülkemizdeki birliğin, kardeşliğin hedef alındığı, huzurun hedef alındığı bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Ben inanıyorum ki, birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz bunu aşmamıza yardımcı olacaktır. Milletçe acılarımızı birilerinin fırsatçılığına da teslim etmeyeceğiz. Kandan, ölümden, vahşetten beslenenlerin, terör örgütleriyle kol kola yürüyerek siyaset yapmayı şiar edinmiş olanların kirli oyunları bozulacaktır. Terör şiddet üretiyor, siyasi uzantıları da algı terörü gerçekleştiriyor. İkisi birbirini tamamlıyor. Ancak milletimiz her şeyin farkında. Hainlerin kirli emellerine karşı, milletimizin sağduyusu gereken cevabı verecektir” dedi.

ESKİ BAŞKANLARDAN KAYA’YA DESTEK 

Karakuyu’da, 1994-2004 yılları arasında beldede DYP’den Belediye Başkanlığı görevini yapmış olan Şükrü Tekin ve 2004-2009 yılları arasında AK Parti’den Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Ender Subakan’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir grup tarafından karşılanan Kaya’ya tam destek sözü geldi. Torbalı’nın bağrından çıkmış bir siyasetçinin Ankara’ya gidecek olmasının çok önemli olduğunu belirten Karakuyu eski Belediye Başkanı Şükrü Tekin, “Ben DYP’den Belediye Başkanlığı yaptım. Farklı partilerden olabiliriz ama önceliğimiz millete ve memlekete hizmettir. Mesele parti meselesi değil, memleket meselesi. Torbalı’nın her köşesinde hizmeti bulunan Mahmut Atilla Kaya’nın milletvekili adaylığı bizi çok memnun etmiştir. Kendisine en güçlü bir şekilde destek verilmesi için herkese çağrıda bulunuyorum. Gönlümüz de, desteğimiz de, oyumuz da Mahmut Atilla Kaya ile birliktedir” dedi. Tekin’den sonra söz olan Karakuyu eski Belediye Başkanı Ender Subakan’dan da benzer sözler geldi. Torbalılı bir hemşerilerinin kendilerini Ankara’da temsil edecek olmasının önemine değinen Subakan, “Mahmut Atilla Kaya’nın yanındayız. Kendisini destekliyoruz. Bugün Torbalı’nın her köşesinde farklı partilere mensup birçok insan Sayın Kaya’yı destekliyor. Biz bu defa particilik yapmayacağız. Biz ilçemizin kendi evladına sahip çıkacağız. Allah yolunu açık etsin, hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.