Kendi dügün salonunda hem çaliyor hem söylüyor

Ege Koop AVM bünyesinde faaliyet gösteren 300 kisi kapasiteli dügün salonu kisa sürede birçok organizasyona ev sahipligi yapmaya basladi. Mekan, simdilerde büyük indirim ile evleneceklere kolaylik sagliyor. MAKINEteknisyeni ve ayni zamanda da profesyonel olarak piyanist santörlük yapan Zafer Yurttas, tarafindan yaklasik 1,5 yil önce hizmete açilan Ege Koop AVM Dügün Salonu, yeni sezon için çiftlerini [&hellip]

Kendi dügün salonunda hem çaliyor hem söylüyor

Ege Koop AVM bünyesinde faaliyet gösteren 300 kisi kapasiteli dügün salonu kisa sürede birçok organizasyona ev sahipligi yapmaya basladi. Mekan, simdilerde büyük indirim ile evleneceklere kolaylik sagliyor.

MAKINEteknisyeni ve ayni zamanda da profesyonel olarak piyanist santörlük yapan Zafer Yurttas, tarafindan yaklasik 1,5 yil önce hizmete açilan Ege Koop AVM Dügün Salonu, yeni sezon için çiftlerini bekliyor. Yogun bir rezervasyon dönemi geçiren mekan, yüzde 10’luk indirimle de dikkat çekiyor. Piyasadaki birçok dügün salonunun uyguladigi fiyatin yarisina dügün hizmeti sunduklarini dile getiren isletme sahibi Zafer Yurttas, geçtigimiz yaz döneminin oldukça hareketli ve dolu geçtigini dile getirdi. Kalite ve müsteri memnuniyetine dayali hizmet anlayisi ile faaliyet gösterdiklerini ifade eden Yurttas: “Gösterilen ilgi gerçekten de memnuniyet verici. Simdiden rezervasyonlarimizi almaya basladik ve büyük bir doluluk orani yakaladik” dedi.

REZERVASYONLAR BASLADI

20yildir müzisyenlik yapan ve hem çalan hem de söyleyen Zafer Yurttas, yaklasik 1,5 yil önce Ege-Koop AVM’de dügün salonu açti. Ayrancilar’daki Özel Medifema Hastanesi’nde çalistigi sirada isten ayrilarak hayalini gerçege dönüstüren piyanist santör Zafer Yurttas, kisa sürede bölgedeki önemli bir eksikligi de gidermis oldu. 1,5 yil önce kapilarini hizmete açan Ayrancilar Ege Koop AVM Dügün Salonu, 300 kisi kapasiteye sahip. Müsterilere paket dügün hizmeti sunduklarini söyleyen Zafer Yurttas, pakette süslemesinden pastasina kadar her seyin bulundugunu belirtti. Piyasadaki birçok dügün salonunda fiyatlarin 4-5 bin liradan basladigini kaydeden Yurttas: “Bizde ise fix fiyat uygulamasi var. Mevcut dügün paketimizin fiyati, piyasadakilerin yüzde 50 altinda. Ama kalite ve hizmet ayni seviyede” dedi.

 YUZDE 10 INDIRIM

Paket dügün içerisinde; Dügün salonu, orkestra, pasta, mesrubat, fotograf, kamera, süsleme, sinevizyon gösterisi bulundugunu dile getiren Yurttas: “Paket dügünde yüzde 10’luk bir indirim yaptik ve fiyati 2500 liradan 2 bin 250 TL’ye düsürdük. Ayrancilar çok büyük bir bölge ve ihtiyaci giderdik. Insanlar, dügünlerini ya sokak aralarinda ya da ilçe merkezinde yaptiriyordu. Özellikle yagmurlu ve soguk havalarda dügün, nisan, sünnet gibi organizasyonlar yapmak neredeyse imkansiz. Bu yatirimla talepleri karsilayacagiz. Insanlar verdigimiz hizmetten fazlasiyla memnun. Kisa sürede birçok organizasyona ev sahipligi yaptik. Klimayla sogutma ve isitma sorununu giderirken, jeneratör ile de elektrik kesintilerini sorun olmaktan çikariyoruz. Hijyenik ortamda dügün keyfini yasamak isteyenleri, dügün salonumuza bekliyoruz” diye konustu.GÖKHAN YALKALK