Kendi markasını kurdu

Küçük ev aletleri ve ev tekstili sektöründe 22 yıllık bir tecrübeye sahip olan Murat İlbey, kendi markasını oluşturdu. İlbey mağazalarının ilki Torbalı’da hizmet vermeye başladı.

Kendi markasını kurdu

TORBALI’DA birbiri ardına açılan işletmelerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bunlara son olarak İlbey adlı büyük alış veriş merkezi de eklendi. Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, elektronik eşyadan ev tekstiline kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan İlbey, Ertuğrul Mahallesi Kazım Dirik Caddesi üzerinde kapılarını hizmete açtı. 22 yıllık bir deneyime sahip olan Murat İlbey tarafından hizmete açılan işletme, açılışa özel fiyatlarla dikkat çekiyor. Alışverişte sağlam, istikrarlı ve emin adımlarla büyümeyi hedefleyen firma, önce Torbalı’daki mağazasını büyütüp ardından Türkiye’de şubeler açmayı planlıyor. Tam bir Torbalı aşığı olan firma sahibi Murat İlbey: “Markamızın merkezi Torbalı olacak. Buradan bütün Türkiye’ye yayılmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

22 YILLIK DENEYİM

Küçük ev aletleri ve ev tekstili sektöründe Türkiye’nin dört bir yanında 22 yıldır hizmet veren Murat İlbey, 2009 yılından bu yana da Torbalı’da faaliyetlerini sürdürüyordu. Sektörün duayen isimlerinden olan İlbey, kendi markasını oluşturdu. Soy adını marka ismi olarak belirleyen Murat İlbey, ilk mağazasını da Torbalı’ya açtı. İlbey markası altında açılan ilk mağaza geçtiğimiz günlerde müşterilerine hizmet vermeye başladı. Geniş ürün yelpazesine sahip olan işletme 200 metrekare büyüklüğe sahip. Her kesime hitap ettiklerini ifade eden Murat İlbey, kredi kartı veya kredi kartsız taksit seçeneklerine de sahip olduklarını dile getirdi.

ELDEN TAKSİTLİ SATIŞ İMKANI

Sektörde 22 yılı aşkındır hizmet veren Murat İlbey, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, elektronik eşyalardan tekstil eşyalarına her türlü ev eşyasının mevcut olduğu işletme ile taleplere karşılık veriyor. Müşterilerine kredi kartının yanı sıra kredi kartsıza açık hesap elden taksit imkanı da sunuyor. Kısa zamanda ilçede büyük bir müşteri potansiyeli yakalamayı hedefleyen İlbey firması, açılışa özel olarak büyük bir indirim kampanyası da başlattı. Yaptığı kampanya ve indirimlerle sektöre bomba gibi bir giriş yapan İlbey, bünyesindeki binlerce ürün ve uygun ödeme imkanlarıyla vatandaşların taleplerine cevap veriyor.

ÜNLÜ MARKALAR

Ertuğrul Mahallesi Kazımdirik Caddesi üzerinde kapılarını hizmete açan İlbey, 200 metrekarelik bir büyüklüğe sahip. Tecrübeli ve güler yüzlü personeliyle müşterilerine hizmet veren işletmenin hedefi de oldukça büyük. Ev tekstilinde Soley, Starway ve Aran gibi markalarla çalışan İlbey, küçük ev aletleri konusunda da Philips, Arzum, Arnica, Stilevs ve Braun gibi markalara ait ürünlerin satışını gerçekleştiriyor.Geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başlayan işletme, Ekim ayı içerisinde de görkemli bir açılış töreni gerçekleştirerek adını tüm Torbalı’ya duyurmayı hedefliyor.

TORBALI’DAN TÜRKİYE’YE YAYILACAK

Kendi markasını oluşturarak sektöre adım atan Murat İlbey: “Uzun yılların getirdiği bir tecrübeye sahibiz. Kendi markamızla büyümek istiyoruz. İlk olarak ilçe genelindeki marka değerimizi arttıracağız. Ardından daha büyük bir alanda hizmet verip ardından Türkiye’nin büyük kentlerinde yine geniş mağazalar açacağız. Hedefimiz çok büyük. Bu konuda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Ülkemizde bu kadar olay yaşanmasına rağmen yatırım için bu dönemi özellikle seçtik. Türkiye’nin geleceğine yüzde 100 güveniyoruz. Bu dönemden çok umutluyum. Çok güzel günler bizi bekliyor” diye konuştu.

GÖKHAN YALKALK