KURTULDU!

­Ken­di­si­ni dö­ven esi hak­kin­da ön­ce si­ka­yet­çi olup son­ra vaz­ge­çen Ay­fer Ç’. mah­ke­me­yi oya­la­di­gi için ve­ri­len pa­ra ce­za­si­ni öde­ye­me­di­gin­den hap­se gi­re­cek­ti. Genç ka­di­ni Kay­ma­kam­lik ve Be­le­di­ye kur­tar­di ­TOR­BA­LI’­DA ya­sa­yan 3 ço­cuk an­ne­si Ay­fer Ç. (36), ge­çen yil su­bat ayin­da bas­ka bir eve ta­sin­ma­la­ri ne­de­niy­le 16 yil­lik esi Ah­met Ç. (39) ile kav­ga et­mis ve 1500 li­ra [&hellip]

KURTULDU!

­Ken­di­si­ni dö­ven esi hak­kin­da ön­ce si­ka­yet­çi olup son­ra vaz­ge­çen Ay­fer Ç’. mah­ke­me­yi oya­la­di­gi için ve­ri­len pa­ra ce­za­si­ni öde­ye­me­di­gin­den hap­se gi­re­cek­ti. Genç ka­di­ni Kay­ma­kam­lik ve Be­le­di­ye kur­tar­di

­TOR­BA­LI’­DA ya­sa­yan 3 ço­cuk an­ne­si Ay­fer Ç. (36), ge­çen yil su­bat ayin­da bas­ka bir eve ta­sin­ma­la­ri ne­de­niy­le 16 yil­lik esi Ah­met Ç. (39) ile kav­ga et­mis ve 1500 li­ra pa­ra ce­za­si­na çap­ti­ril­mis­ti. Pa­ra­yi öde­ye­me­di­gi için hap­se gi­re­ce­gi­nin ga­ze­te­ler­de ha­ber ol­ma­si ise tüm Tür­ki­ye’­nin gün­de­mi­ne otur­mus­tu. Ay­fer Ç. için se­vin­di­ri­ci ha­ber dev­letten gel­di.

­KO­CA­SIY­LA MAH­KEM­LIK OL­MUS­TU
­AY­FER Ç., esi Ah­met Ç. ile geç­ti­gi­miz yil kav­ga et­ti. Çif­tin bir­bir­le­rin­den sikâ­yet­çi ol­ma­la­ri üze­ri­ne Tor­ba­li Bi­rin­ci Sulh Ce­za Mah­ke­me­si’n­de da­va açil­di. Mah­ke­me, Ah­met Ç.’­ye 3 bin li­ra, Ay­fer Ç.’­ye ise 1500 li­ra pa­ra ce­za­si ver­di. Ah­met Ç.’­nin ce­za­si 20 esit tak­si­de bö­lün­dü. Ay­fer Ç. ise ve­ri­len ce­za­yi öde­ye­me­yin­ce ce­za­e­vi­ne gir­di. 2 gün ce­za­e­vin­de ya­tan genç ka­din, de­ne­tim­li ser­best­lik­ten ya­rar­la­na­rak tah­li­ye ol­du. Çift ara­sin­da 3 ay son­ra tek­rar çi­kan kav­ga yi­ne mah­ke­me­ye ta­sin­di. Tor­ba­li Bi­rin­ci As­li­ye Ce­za Mah­ke­me­si, esi­ni dö­ven Ah­met Ç.’­ye yi­ne 3 bin li­ra pa­ra ce­za­si ver­di. Ah­met Ç., ce­za­yi öde­me­yin­ce 1 ay ön­ce ce­za­e­vi­ne gir­di. Sikâ­ye­tin­den vaz­ge­çen Ay­fer Ç.’­ye de mah­ke­me­yi oya­la­di­gi için 5 ay ha­pis ce­za­si ve­ril­di. Bu ce­za 3 bin li­ra­ya çev­ril­di. Ay­fer Ç., bu pa­ra­yi öde­ye­me­me­si du­ru­mun­da ise ce­za­e­vi­ne gi­re­cek­ti.

­KAY­MA­KAM­LIK VE BE­LE­DI­YE YAR­DIM­DA BU­LUN­DU
­BU du­ru­mun ga­ze­te­ler­de gün­de­me gel­me­si­nin ar­din­dan Tor­ba­li Kay­ma­kam­li­gi ve Tor­ba­li Be­le­di­ye­si dev­re­ye gir­di. Kay­ma­kam Ay­din Me­mük­’ün em­riy­le Ay­fer Ç.’­ye 400 li­ra na­kit pa­ra yar­di­mi ya­pil­di.
 KAYMAKAM: BELEDIYE BORÇLARINI ÖDEYECEK

Be­le­di­ye Bas­kan Yar­dim­ci­si Ye­ner Ul­ker ise önü­müz­de­ki gün­ler­de ku­rul ka­ra­ri alip, mag­dur ka­di­nin borç­la­ri­nin öde­ne­ce­gi­ni ve hap­se gir­me­si­nin en­gel­le­ne­ce­gi­ni söy­le­di. Yar­dim­la­ri­miz de­vam ede­cek di­yen Kay­ma­kam Ay­din Me­mük, “E­li­miz­den gel­di­gin­ce ka­nun­lar çer­çe­ve­sin­de yar­dim yap­tik ve da­ha da ya­pa­ca­giz. Hap­se gir­me­si­ne izin ve­re­me­yiz. Ço­cuk­la­ri­na da yar­dim­da bu­lu­na­ca­giz. Be­le­di­ye yet­ki­li­le­ri­miz de borç­la­ri­ni öde­mek için ça­lis­ma bas­lat­ti­lar” seklinde konu-sarak sözlerini noktaladi.