KUYUCAKLI YUSUF CUMARTESİ GÜNÜ BKM’DE SAHNEDE

Torbalı Kent Tiyatrosu, sahneye koyduğu oyunlar ile adını ilçe dışına duyurmuş durumda. Başarılı tiyatro oyuncularının yer aldığı Kent Tiyatrosu bu kez de Sabahattin Ali'nin eşsiz eserlerinden birisi olan Kuyucaklı Yusuf'u sahneye uyarladı. Hasan Akdemir'in yönetmenliğini yaptığı oyun, kostümleri ve müzikleri ile dikkat çekiyor. Çalışmalarının tüm hızla devam ettiği tiyatro oyununun müziklerini Ferdi Donat, dans gösterilerini [&hellip]

KUYUCAKLI YUSUF CUMARTESİ GÜNÜ BKM’DE SAHNEDE

Torbalı Kent Tiyatrosu, sahneye koyduğu oyunlar ile adını ilçe dışına duyurmuş durumda. Başarılı tiyatro oyuncularının yer aldığı Kent Tiyatrosu bu kez de Sabahattin Ali’nin eşsiz eserlerinden birisi olan Kuyucaklı Yusuf’u sahneye uyarladı. Hasan Akdemir’in yönetmenliğini yaptığı oyun, kostümleri ve müzikleri ile dikkat çekiyor. Çalışmalarının tüm hızla devam ettiği tiyatro oyununun müziklerini Ferdi Donat, dans gösterilerini ise Muhammed Çiğdem düzenledi.

11 Mart Cumartesi saat 20:30’da İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde sahneleneceğini ifade eden oyunun Yönetmeni Hasan Akdemir “Oyunumuzda, ailesinin katledilmesiyle sahipsiz kalan 9 yaşındaki Yusuf’un olayı soruşturmak için Kuyucak’a gelen Nazilli Kaymakamı Selahattin Bey tarafından evlatlık alınması ve çocuğun daha sonraki hayatı anlatılıyor. Torbalılı tiyatroseverleri bekliyoruz. Oyunumuz 15 yaş ve üzeri için uygundur” dedi.