MHP: Uygur elini STK'lardan çeksin!

MHP Ilçe Baskani Yurdadog Mutlu, Belediye Baskani Ismail Uygur’u ise is adamlarina baski ve tehdit yaparak oda seçimlerine müdahale etmekle suçladi. Mutlu: STK seçimleri tarafsiz olmali. MHP Ilçe Teskilati, 15 günde bir yaptigi basin toplantilarinin bir yenisini daha dün düzenledi. MHP Ilçe Baskani’nin dün ki gündeminde ise yarin yapilacak olan Torbali Ticaret Odasi seçimleri vardi. [&hellip]

MHP: Uygur elini STK'lardan çeksin!

MHP Ilçe Baskani Yurdadog Mutlu, Belediye Baskani Ismail Uygur’u ise is adamlarina baski ve tehdit yaparak oda seçimlerine müdahale etmekle suçladi. Mutlu: STK seçimleri tarafsiz olmali.

MHP Ilçe Teskilati, 15 günde bir yaptigi basin toplantilarinin bir yenisini daha dün düzenledi. MHP Ilçe Baskani’nin dün ki gündeminde ise yarin yapilacak olan Torbali Ticaret Odasi seçimleri vardi. Seçimlerde tarafsizliklarini koruyacaklarini belirten Mutlu, Belediye Baskani Ismail Uygur ve AK Parti Ilçe Baskanligi’na da çagrida bulunarak seçimlere siyaseti karistirmamalari gerektigini söyledi.  Yurdadog Mutlu, Diyalog Grubu ile fotograf çektiren Belediye Baskanini agir sözlerle elestirdi. Mutlu, “Baskan’in direk seçim çalismalarina katilmasi kabul edilemez bir durum” dedi.

“BU NASIL BIR FOTOGRAF?”
ÖGLEN saatlerinde yapilan basin toplantisinda Ticaret Odasi seçimine iliskin degerlendirmede bulunan Mutlu, “MHP olarak seçimle ilgili ilk gün ne dediysek bugün de ayni seyi söylemekteyiz. MHP olarak TTO seçimlerine müdahil olmayacagiz. Ancak üyelerimizden gruplara girerek seçime girmek isteyenlere de engel olmayacagiz. Seçimlerde her iki tarafa da basarilar dileriz. TTO üyesi olan seçkin is adamlarimizin Torbalimiza vizyon kazandiracak ve TTO’yu layikiyla temsil edecek baskan ve meclisini seçecegimize inancimiz tamdir. Basta Belediye Baskani Ismail Uygur’dan, AKP Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez’den ve CHP Ilçe Baskani Faruk Akpinar’dan da ayni tutumu sergilemelerini bekliyoruz. Maalesef Uygur’un is adamlarina tehdit ve baski uyguladigi ortalikta konusulmaktadir. Ismail Uygur’un ellerini sivil toplum kuruluslarinin üzerinden çekmesini istiyoruz. Seçime girecek gruplarla birlikte gazetelerde resimlerini görüyoruz.  Bu nasil bir fotogaf? Sivil toplum kuruluslarinin seçimlerine hiçbir siyasi partinin müdahil olmasini da istemiyoruz. Bu seçimlerin demokratik bir ortamda yapilarak Torbalimiza yakisan bir ortamin sergilenecegine de inancimizda tamdir” seklinde konustu.