MHP'li kadinlar egitimden geçti
Il Kadin Kollari Egitimden Sorumlu Baskan Yardimcisi Torbali'ya gelerek seçim döneminde nasil hareket edecekleri konusunda kadin üyelerle fikir alisverisinde bulundu IL Kadin Kollari Egitimden Sorumlu Baskan Yardimcisi Hülya Ustün, Torbali Ilçe Kadin Kollari üyelerini ziyaret ederek, parti içi egitim programlarini anlatti. Kadinlar, seçim döneminde nasil bir yol izleyecekleri konusunda fikir alisverisinde bulundu. Türk milletinin geçmisi [&hellip]
Il Kadin Kollari Egitimden Sorumlu Baskan Yardimcisi Torbali’ya gelerek seçim döneminde nasil hareket edecekleri konusunda kadin üyelerle fikir alisverisinde bulundu
IL Kadin Kollari Egitimden Sorumlu Baskan Yardimcisi Hülya Ustün, Torbali Ilçe Kadin Kollari üyelerini ziyaret ederek, parti içi egitim programlarini anlatti. Kadinlar, seçim döneminde nasil bir yol izleyecekleri konusunda fikir alisverisinde bulundu. Türk milletinin geçmisi konusunda da bilgilerini tazeleyen kadin üyeler, egitimleri çok faydali bulduklarini dile getirdi.
ÇOK FAYDALI
ILÇE Kadin Kollari Baskani Aygül Dönmez, egitimi son derece faydali bulduklarini söyledi. Parti içi egitimlerin sürekli farkli ilçelerde gerçeklestirildigini ifade eden Dönmez, Ustün’ün bu amaçla geçen ay da kendilerini ziyaret ettigini kaydetti. Kendilerinin de Hülya Ustün’e faaliyetleriyle ilgili bilgi verdigini anlatan Dönmez, “Egitim toplantilari bizler için çok faydali. Parti üyeleri ile birlikte seçim döneminde nasil bir yol izleyecegimizi konusuyoruz. Karsilikli fikir alisverisinde bulunuyoruz” dedi.
EV ZIYARETLERI
ÇALISMA programlari içerisinde hemen hemen her gün ev ziyaretleri gerçeklestirdiklerini, bu ziyaretlerde partilerinin çalisma programlarini anlattiklarini belirten Baskan Aygül Dönmez, “Ev ziyaretlerimizde halki MHP’nin çalismalari hakkinda bilgilendiriyoruz. Ev ziyaretlerimiz disinda çesitli il gezilerimiz de oluyor. Nisan ayinda Ankara’da düzenlenecek bir kermese Torbali Ilçe Teskilati olarak katilacagiz” diye konustu.