Motosikletle ölüm oyunu

Torbalı-Arslanlar yolu üzerinde motosikletiyle seyir halinde olan bir genç adeta ölüme meydan okudu. Canını hiçe sayarcasına motosikletiyle akrobatik hareket yapan genç, yürekleri ağza getirdi. Havaların ısınmasıyla birlikte, trafikteki motosiklet sayısı da artmaya başladı. Özellikle Torbalı’da binlerce motosiklet trafiğe çıkarken, meydana gelen kazaların sayısı da oldukça dikkat çekiyor. Önceki gün gazetemizin objektiflerine yansıyan görüntü, ‘Bu kadar [&hellip]

Motosikletle ölüm oyunu

Torbalı-Arslanlar yolu üzerinde motosikletiyle seyir halinde olan bir genç adeta ölüme meydan okudu. Canını hiçe sayarcasına motosikletiyle akrobatik hareket yapan genç, yürekleri ağza getirdi.

Havaların ısınmasıyla birlikte, trafikteki motosiklet sayısı da artmaya başladı. Özellikle Torbalı’da binlerce motosiklet trafiğe çıkarken, meydana gelen kazaların sayısı da oldukça dikkat çekiyor. Önceki gün gazetemizin objektiflerine yansıyan görüntü, ‘Bu kadar da olmaz’ dedirtti. 14-15 yaşındaki bir gencin, motosiklet üzerinde yaptığı akrobatik hareketler, yürekleri ağza getirdi. Adeta ölüme meydan okuyan genç, motosikletin üzerine uzanıp hızla yolda seyrediyordu. Trafiği de tehlikeye atan gencin motosikletle ölüm oyunu, sürücülerin tepkisine neden oldu.

BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ

Torbalı’da her yıl birçok kişi motosiklet kazasına kurban gidiyor. Yaralamalı ve ölümlü kazalarla sık sık gündeme gelen motosiklet, bu yılda birçok kişinin canını yaktı. İlk 5 ayda birçok kaza meydana gelirken, bu kazalarda hayatını kaybedenler veya ciddi şekilde yaralanan vatandaşlar, maalesef diğer motosiklet sürücüleri için örnek teşkil etmiyor. Torbalı-Arslanlar arasındaki yolda seyahat edenler, Torbalı istikametine gitmekte olan bir motosikletin üzerine uzanan bir sürücüyü gördüler.Yaklaşık 60 kilometre hızla giden sürücünün hayatını hiçe sayarak trafiği tehlikeye düşürmesini hayretle gözleyen vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.

NE PLAKA VAR NE DE KASK

Gazetemizin objektiflerine yansıyan görüntüde, plakası ve ruhsatı bulunmayan motosikletin üstüne boylu boyunca uzanan gencin, motosikletle ölüm oyunu görenleri hayrete düşürdü. Sürücü, motosiklet üzerine uzanıp daha sonra ayağa kalkarak kendince şov yaptığını zannederek ölüme meydan okurcasına hareket ediyor Başında kask olmayan 14-15 yaşlarındaki gencin umursamaz yolculuğu, trafiği ve yoldan geçen yayaları da tehlikeye atıyor.Vatandaşlar, yaptığı hareketlerle hayatını hiçe sayan gencin bunu sık sık tekrarladığını belirtti. Yoldan geçen vatandaşlar, cambaz gencin mutlaka uyarılması gerektiğini söyledi.

Amede ALPAGUT