Muhtarlar yemekte buluştu

Torbalı Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı yoğun katılım ile gerçekleşti Torbalı Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen muhtarlar toplantısını Torbalı Kaymakamı Ercan Öter yönetti. Toplantıya Torbalı Kaymakamı Ercan Öter'in yanı sıra ilçedeki kurum müdürleri ve çok sayıda muhtar katıldı. Torbalı Belediyesi'ne ait Kır Kahvesinde gerçekleşen toplantıda muhtarlar sorunlarını dile getirdi.  Katılımı zorunlu olan kamu kurum daire amirleri de [&hellip]

Muhtarlar yemekte buluştu

Torbalı Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı yoğun katılım ile gerçekleşti

Torbalı Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen muhtarlar toplantısını Torbalı Kaymakamı Ercan Öter yönetti. Toplantıya Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’in yanı sıra ilçedeki kurum müdürleri ve çok sayıda muhtar katıldı. Torbalı Belediyesi’ne ait Kır Kahvesinde gerçekleşen toplantıda muhtarlar sorunlarını dile getirdi.  Katılımı zorunlu olan kamu kurum daire amirleri de bu sorunları not alırken çözüm bulunması konusunda gerekli işlemlerin başlayacağını belirtti.

MUHTARLAR’DAN TEKİN’E TEŞEKKÜR

Toplantının ana gündem maddesi doğal gaz oldu. Mahalle muhtarlarının sorunlarını tek tek not alan İzmir Gaz yetkilisi sorunların çözüme kavuşması konusunda gerekli işlemlerin başlatılacağını ifade etti. Yemekli toplantı taleplerine kayıtsız kalmadığı için muhtarlar, Torbalı Belediye Başkanı Mithat teşekkür etti.