Muratbey Mahallesi insaat sektörünün yildizi olacak

Insaat sektörünün yildizi olan Torbali’da, firmalar yatirim için Sadik Ileri Bulvari’ni, Torbali Mahallesi’ni veKoruluk mevkiini tercih ediyor. Ege Insaat ise Muratbey Mahallesi’nde dev bir yatirima imza atacak OLDUKÇA sikintili bir dönemde devraldigi 79 daire ve 1 dükkanin bulundugu Anadolu Konut Yapi Kooperatifi’ni kisa sürede yasanabilir bir hale getiren Kooperatif Baskani Mustafa Sevikkol, Ege Insaat ile [&hellip]

Muratbey Mahallesi insaat sektörünün yildizi olacak

Insaat sektörünün yildizi olan Torbali’da, firmalar yatirim için Sadik Ileri Bulvari’ni, Torbali Mahallesi’ni veKoruluk mevkiini tercih ediyor. Ege Insaat ise; Muratbey Mahallesi’nde dev bir yatirima imza atacak

OLDUKÇA sikintili bir dönemde devraldigi 79 daire ve 1 dükkanin bulundugu Anadolu Konut Yapi Kooperatifi’ni kisa sürede yasanabilir bir hale getiren Kooperatif Baskani Mustafa Sevikkol, Ege Insaat ile sektörüne adim atti. Muratbey Mahallesi’nde 5 bin 124 metrekarelik bir alan üzerinde 60 daireli 6 binanin yapimi için kollari sivayan Sevikkol, proje için çalismalara basladi. Muratbey Mahallesi’nin daha kesfedilmemis bir yer oldugunu dile getiren basarili is adami, “Insaat firmalari son yillarda Sadik Ileri Bulvari, Koruluk, Özbey Yolu ve Torbali Mahallesi’ne yogunlasti. Ancak, merkeze oldukça yakin olan Muratbey Mahallesi’ne yatirim yapmayi düsünen hiç yok. Buraya ilk adimi atan biz olduk ama inaniyorum ki 5 yil içinde cazibe merkezi olacaktir.” dedi.

SEVIKKOL’DAN 60 DAIRELIK PROJE

MURATBEY Mahallesi’ne insa edilecek olan binalar, lüks görünümleriyle bölgedeki ilk lüks konutlardan biri olacak. Genis bir alana sahip mahallede yapilacak konutlar, gelecek için de oldukça umut verici. Gelen yogun talepler sonrasinda, müteahhit firmasini kurarak insaat sektörüne adim atan Mustafa Sevikkol, ilk projesini hayata geçirmeye hazirlaniyor. Toplam 2 parselde 5 bin 124 metrekarelik arazi üzerinde insa edilecek olan 60 dairenin, 24 ila 30 aylik bir zaman dilimi içerisinde tamamlanmasi bekleniyor. 3+1 olan daireler, 152 metrekare büyüklüge sahip. Inci Sitesi, Tepeköy Istasyonu’na gelecek olan IZBAN’a sadece 500 metrekare, ilçe merkezine ise 600 metrekare uzaklikta olacak. Her türlü ulasima yakin olan daireler, fiyatlariyla da dikkat çekiyor.

“DEGERININ USTUNDE PARAYA SATILIYOR”

TORBALI’DA oldukça hizli bir insaat sektörü oldugunu ifade eden Mustafa Sevikkol, yapilan dairelerin özellikle ilçe disindaki vatandaslar tarafindan yatirim amaciyla alindigini belirtti. Son birkaç yildir yapilan dairelerin görsellik açisindan çok güzel oldugunu ifade eden Mustafa Sevikkol, “Ama sadece dis görünüs yeterli degil. Ev alirken, içerisinde kullanilan malzemelerin kaliteli olmasi gerekir. Insanlar buna dikkat etmeli. Ayrica ilçedeki daire fiyatlari oldukça yüksek. Ev satarken, vatandas da düsünülmeli. Hak edilen fiyatiyla satilirsa, evler daha çok talep görür. Bu nedenle yola çiktik.” dedi.

MURATBEY’IN KIYMETI BILINMIYOR

KAT kaloriferli dogalgaz tesisatli olan evlerde; dusa kabin, banyo dolabi, salonlar split klima ankastre mutfak, laminant parke, ebeveyn banyosu ve asansör bulunacak. Ayrica alçi kartonpiyerli ve isi yalitimli olan konutlarda, LCD ekran TV’de yer alacak. Merkezi uydu sisteminin bulunacagi site, güvenlik kameralariyla donatilacak. Yesil alani ve çocuk parkiyla dikkat çeken proje, genis bir otoparka da sahip olacak. Muratbey Mahallesi’nin kiymetinin bilinmedigini ifade eden Sevikkol, “Ilçede dogru düzgün yer kalmadi. Genis arazilere sahip olan bu mahalle, insaat sektörünün yildizi olacak. Muratbey Mahallesi cazibe merkezi haline gelecek ve 5 yillik süre içerisinde insaat patlamasi yasanacak.” dedi.