Öğrencilerimiz Fen Liselerinde

TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla Torbalı derece sıralamasına giren öğrencilerin Fen Liselerine yerleştiği görüldü. Zirvedeki liselere yerleşen çok sayıda öğrenci mutluluklarını ilk olarak dershaneleriyle paylaştı TEMEL Öğretime Geçiş Sınavı TEOG tercih sonuçları açıklandı. 1 milyondan fazla öğrencinin merakla beklediği sonuçların açıklanmasıyla Torbalılı yüzlerce öğrenci hedeflerinde ki liselere yerleşmenin sevincini yaşadı. Fen Liseleri, Bornova Anadolu Lisesi, Atatürk [&hellip]

Öğrencilerimiz Fen Liselerinde

TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla Torbalı derece sıralamasına giren öğrencilerin Fen Liselerine yerleştiği görüldü. Zirvedeki liselere yerleşen çok sayıda öğrenci mutluluklarını ilk olarak dershaneleriyle paylaştı

TEMEL Öğretime Geçiş Sınavı TEOG tercih sonuçları açıklandı. 1 milyondan fazla öğrencinin merakla beklediği sonuçların açıklanmasıyla Torbalılı yüzlerce öğrenci hedeflerinde ki liselere yerleşmenin sevincini yaşadı. Fen Liseleri, Bornova Anadolu Lisesi, Atatürk Lisesi gibi en prestijli okullara yerleşme başarısı gösteren öğrenciler hedeflerine bir adım daha yaklaştı. İlçede eğitim hizmeti veren Uğur, Körfez ve Kavram Dershaneleri öğrencilerinin tamamı hedefledikleri okula yerleşirken dershanelerin ilk 5’e girme başarısı gösteren öğrencileri ağırlıklı olarak fen liselerine yerleşti.

DERECELİ ÖĞRENCİLER FEN LİSELERİNDE

TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla Torbalı 1. Olan Uğur Dershanesi öğrencisi Delil Aksın İzmir Fen Lisesi, Torbalı 2. Körfez Dershanesi öğrencisi Leyla Aleyna Kırcan Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi, Torbalı 3.leri Serpil Günde Manisa Halil Kale Fen Lisesi, Doğukan Özkaya Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi ve Cerem Demir Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi’ni kazanma başarısı gösterdi. Öğrencilerimiz genel olarak elde ettikleri başarı tablosuyla gurur kaynağımız olurken öğrencilerin büyük çoğunluğunun başarılarını ilk olarak dershaneleriyle paylaştıkları öğrenildi.

BAŞARILARIYLA DİKKAT ÇEKTİLER

Uğur Dershanesi kendi bünyesinde dereceye giren ilk 3 öğrenci Fen Lisesi’ne yerleşti. Delil Aksın İzmir Fen Lisesi, Serpil Günde Manisa Halil Kale Fen Lisesi, Selin Sümer Manisa Halil Kale Fen Lisesi’ne yerleşirken Körfez Dershanesi’nde de tablo değişmedi. Dershane öğrencilerinden Leyla Aleyna Kırcan Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi, Doğukan Özkaya Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi ve Cerem Demir Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi’ne yerleşti. Kavram Dershanesi öğrencilerinden Ulaş Er Muğla 75. Yıl Fen Lisesi, Cemre Doğan Tire Belgin Atilla Çallıoğlu Fen Lisesi ve Abdurrahman Yunus Öztürk Bornova Anadolu Lisesi’ne yerleşti.

“BU DUYGU PAHA BİÇİLEMEZ”

TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla ortaya oldukça başarılı tablo çıkarken sonuçlardan dershane yönetimleri de oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ettiğini ifade eden Uğur Hazırlık Lisesi Eğitim Öğretim Koordinatörü Yıldırım Baytekin, “Genel olarak baktığımızda Fen Liseleri, Bornova Anadolu Lisesi, Atatürk Lisesi gibi zirvedeki okullara çok sayıda yerleşen öğrencimiz var. Başarılarıyla mutlu olduk. Kendilerini ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi. Körfez Dershanesi Müdürü İsmail İnce, “Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla gördüğümüz tablo gurur verici. Öğrencilerimizin ve ailelerinin mutluluklarına ortak olduk. Bu duygu paha biçilemez” ifadelerinde bulundu.

“HEDEFLERİNE ULAŞTILAR”

YGS ve LYS sınavlarında elde ettiği başarılarla sıkça konuşulan Kavram Dershanesi Müdürü Çetin Aslan, “Öğrencilerimiz hedeflerine ulaştılar. Bu yolda onların ellerinden tuttuğumuz için çok mutluyuz. Genel olarak kazanma ve yerleştirme başarısını ele aldığımızda ortaya güzel bir tablo çıkıyor. Öğrencilerimizi kutluyorum. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. İnanıyorum ki lise öğrenimlerini de başarıyla tamamlayıp aynı başarıyı üniversite sınavında da göstereceklerdir” şeklinde konuştu.