Olgun'un hamlesi meyvelerini vermeye başladı

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun başkanlığında bir süredir gerçekleştirilen Kaynaştırma Toplantıları meyvelerini vermeye başladı

Olgun'un hamlesi meyvelerini vermeye başladı

Torbalı Ticaret odası Başkanı Abdulvahap Olgun, bir süredir, farklı sektörlerin temsilcilerini TTO’da bir araya getirerek, sektör temsilcilerinin birbirlerini tanımalarını ve kendi içlerinde kaynaşmalarını bu yöntemle de üretimde çeşitliliği arttırmayı hedefliyordu. Olgun’un bu yöndeki çabaları sonunda meyvelerini vermeye başladı. İlçedeki üretim sahalarının genişlemesiyle birlikte farklı üretim kollarının da Torbalı’da üretime dâhil olmasını sağlıyor. Bu aşamaya geçilmesinin ardından Başkan Olgun, yaptığı ziyaretlerle farklı üretim kollarındaki sanayicilerle bir araya gelerek imalatları hakkında incelemelerde bulunarak sanayicilere TTO Sertifikası takdiminde bulunuyor.

OLGUN VE TTO’DAN ORTAK PAYLAŞIM

Torbalı sanayisinin gelişimine büyük katkı koyan gelişmelere ilişkin Torbalı Ticaret Odası’nın ve Başkan Olgun’un sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Üretim sahalarımızın gelişmesi, farklı sanayi kollarının da üretime dâhil olmasını sağlıyor. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde; farklı üretim kollarındaki sanayicilerimizle bir araya geliyor, imalatları hakkında incelemelerde bulunuyoruz.” ifadeleri kullanıldı.