Ölüme calim attilar
50 ton demir yüklü kamyon Özbey’de 25 metrelik sarampole yuvarlandi. Sürücü Çetin Deniz ve 8 yasindaki oglu paramparça olan kamyon ve demirlerin arasindan sag çikarildi. Yaralilar için otobana helikopter indi DUN, Izmir-Aydin otobani Özbey Mahallesi Mevkinde meydana gelen kazada baba-ogul adeta ölüme çalim atti. Saat 11:00 sularinda 47 yasindaki Çetin Deniz yönetimindeki yaklasik 50 ton [&hellip]
50 ton demir yüklü kamyon Özbey’de 25 metrelik sarampole yuvarlandi. Sürücü Çetin Deniz ve 8 yasindaki oglu paramparça olan kamyon ve demirlerin arasindan sag çikarildi. Yaralilar için otobana helikopter indi
DUN, Izmir-Aydin otobani Özbey Mahallesi Mevkinde meydana gelen kazada baba-ogul adeta ölüme çalim atti. Saat 11:00 sularinda 47 yasindaki Çetin Deniz yönetimindeki yaklasik 50 ton insaat demiri yüklü 09 DF 376 plakali kamyon, 25 metrelik sarampole yuvarlandi. Bu sirada kamyonun kasasinda bulunan 50 tonluk insaat demiri de hizin etkisiyle ön tarafa adeta bir ok gibi saplandi. Sans eseri ön bölümün yan tarafa devrilmesiyle, Çetin Deniz ve yaninda bulunan küçük oglu ölümden döndü.
ÇIFTÇILER OLAY YERINDEN KAÇTI
IZMIR-AYDIN otobani, hizmete açildigi günden bu yana sik sik kazalarin meydana geldigi bir yol haline geldi. Özellikle Saglik Köyü Mevkiinde yasanan ve sarampole düsmekle sonuçlanan kazalar genellikle ölümle sonuçlaniyor. Dün de buna benzer bir olay Özbey Mahallesi yakinlarinda gerçeklesti. Çetin Deniz, Izmir’deki bir firmadan aldigi 50 tonluk insaat demirini Aydin’a götürmek için kamyonuyla yola çikti. Kamyon soförü Çetin’e oglu Emin de eslik etti. Baba-ogul birlikte Aydin’a giderken, Özbey Mevkii’nde kaza geçirdi. Bölgedeki tarim isçilerinin verdigi bilgiye göre; asiri hizli olan aracin lastiginin patlamasi sonucunda kamyonet, 25 metre yükseklikten asagi yuvarlandi. Insaat demiri yüklü kamyonet otoban kenarindaki arazi yoluna kadar sürüklenince, korkan çiftçiler bölgeden kosarak uzaklasmaya çalisti.
OTOBANA HELIKOPTER INDI
UZUN yillardir yük tasimaciligi yapan Çetin Deniz ogluyla birlikte, bu kazada adeta ölüme çalim atti. Kaza sonrasinda kazayi ufak siyriklarla atlatan minik Emin, çiftçiler tarafindan hemen bir agaç gölgesine alinarak sakinlestirildi. Meydana gelen kazanin ardindan Ilçe Jandarma Komutanligi, otoban polisi, helikopter ambulans, 112 ambulans ve 110 AKS ekipleri hemen olay yerine intikal etti. Çetin Deniz, beyin travmasi ve iç kanama süphesiyle helikopterle Izmir Yesilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.