Park kavgası kanlı bitti!

Muhammed Sadık isimli vatandaş, aracını dükkânının önüne park etmek isteyen şahıs tarafından güpegündüz bıçaklandı. Yoğun bakımdaki Sadık'ı hayata bağlayan en önemli unsur bir bayanın ilk yardım müdahalesi oldu. DÜN Atatürk Mahallesi'nde yaşanan bıçaklama olayı geniş yankı uyandırdı. Park tartışması sonucu büyüyen kavgada yaralanan Muhammed Sadık isimli şahıs iki saat süren ameliyat sonucu hayata tutundu. Bir [&hellip]

Park kavgası kanlı bitti!

Muhammed Sadık isimli vatandaş, aracını dükkânının önüne park etmek isteyen şahıs tarafından güpegündüz bıçaklandı. Yoğun bakımdaki Sadık’ı hayata bağlayan en önemli unsur bir bayanın ilk yardım müdahalesi oldu.

DÜN Atatürk Mahallesi’nde yaşanan bıçaklama olayı geniş yankı uyandırdı. Park tartışması sonucu büyüyen kavgada yaralanan Muhammed Sadık isimli şahıs iki saat süren ameliyat sonucu hayata tutundu. Bir manavda çalışan Muhammed Sadık isimli şahıs dükkanın önüne park yapmak isteyen E.A. isimli şahsı uyardı. Uyarı kavgaya dönüşünce E.A., Suriye uyruklu Muhammed Sadık’ı bıçakladı. O sırada oradan geçen Nazlı Durmaz isimli bir kadın yerde baygın halde olan ve kanlar içerisinde yatan yaralıya eteğiyle tampon yaptı. 20 dakika boyunca bu şekilde kan kaybını önleyen Durmaz, ambulans gelinceye kadar bu işlemi devam ettirdi. Hastaneye ağır yaralı bir şekilde getirilen şahsın tampon sayesinde hayatta kaldığı öğrenildi.

İLK MÜDAHALE KURTARDI

Olay sonrasında Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 50 yaşındaki Muhammed Sadık, tedavi altına alındı. Sabah saatlerinde hastaneye getirilen ve ilk müdahalenin acil servisinde yapılmasının ardından ameliyata alındı. Mideye aldığı bıçak darbesiyle ağır bir şekilde yararlanan Muhammed Sadık, 2 saatlik operasyon sonucunda yoğum bakıma alındı. Şahsın, hayati riskinin azaldığını ve olay yerinde yapılan ilk müdahalenin hayati risk taşıdığını ifade eden doktorlar, “Şahsın ilk bıçak darbesi aldığı zaman yapılan müdahalenin çok önemli olduğunu söyleyebiliriz. Ameliyathanedeki operasyonumuz bu sayede başarılı geçti” dedi.

YAKALANDI

Güpegündüz sokak ortasında bir vatandaşı bıçaklayan E. A. suç aleti ile İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri tarafından gözaltına aldı. Karakola götürülen şahıs, ifadesi alındıktan sonra Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. Olay hakkında soruşturmasına devam eden güvenlik güçleri, yaralanan şahsın ifadesini de alacak. Amede ALPAGUT