Rekor başarı belgeyle ödüllendirildi

Bir yandan işsizlikle bir yandan da istihdam için kurslarla mücadele veren İŞKUR geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Tarihi rekoru kırmıştı. Bu başarıda söz sahibi olan 6 İŞKUR personeli kaymakamlık başarı belgesiyle ödüllendirildi. TORBALI'DA işsizliği en aza indirmek için büyük bir mücadele veren İŞKUR Torbalı Hizmet Müdürlüğü, 2015 yılında iş koçlarının çalışması sayesinde binlerce kişiyi iş sahibi yapmıştı. Sadece [&hellip]

Rekor başarı belgeyle ödüllendirildi

Bir yandan işsizlikle bir yandan da istihdam için kurslarla mücadele veren İŞKUR geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Tarihi rekoru kırmıştı. Bu başarıda söz sahibi olan 6 İŞKUR personeli kaymakamlık başarı belgesiyle ödüllendirildi.

TORBALI’DA sizliği en aza indirmek için büyük bir mücadele veren İŞKUR Torbalı Hizmet Müdürlüğü, 2015 yılında iş koçlarının çalışması sayesinde binlerce kişiyi iş sahibi yapmıştı. Sadece iş arayanlara iş bulmakla yetinmeyen kurum ayrıca açtığı kurslar ve programlarla hem vatandaşları kalifiye ediyor hem de bu programlara katılanların sağlıksigortaları, maaşlarını yatırarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye’nin en büyük bütçesine sahip olan Torbalı İŞKUR Hizmet Müdürlüğü 205 yılında Cumhuriyet Tarihi’nin rekorunu kırdı. Ortalama bir ilin toplam memur sayısı kadar kişiye maaş ödeyen ve bunların sigortalarını yatıran kurum deyim yerindeyse bu yıl destan yazdı. Torbalı İlçe Kaymakamı Aydın Memük, bu başarılara imza atan İŞKUR personellerini belgeyle ödüllendirdi. Açtıkları kurslar ve istihdam ettikleri personellerle yakından ilgilendiren, Türkiye’nin en başarılı İŞKUR memurlarından olan 6 isim Başarı Belgesi’ni önceki gün İŞKUR Müdürü Mustafa Şimşek’in elinden aldı.

BAŞARI BELGESİ

Kısıtlı araç gereç, dar imkanlarla birlikte, haftanın 7 günü süren mesailerle 2015 yılında Cumhuriyet Tarihi’nin rekorunu kıran İŞKUR Torbalı Hizmet Müdürlüğü’nde bu başarının önemli isimlerinden olan Kemal Akın, Hakan Hökerek, Zafer İpek, Ali Büyüktaş, Duygu Sarıkaya ve Mehmet Tınaztepe’ye kaymakamlık tarafından başarı belgesi verildi. Türkiye genelindeki en iyi performans gösteren personellerinden olan bu 6 isim belgelerini İŞKUR Müdürü Şimşek’ten aldı. Yerel ve ulusal bazdaki çalışmalarından dolayı bu belgelere layık görülen İŞKUR çalışanları, çalışmalarına daha motive şekilde devam edeceklerini belirterek Kaymakam Memük ve İŞKUR Müdürü Şimşek’e teşekkür etti.

HAFTA SONU MESAİSİ

Kurum olarak 2015 yılında rekor kırdıklarını bu rekorda belge alan memurların önemli paylarının olduğunu belirten Şimşek, “Kaymakamımız tarafından başarı belgesiyle ödüllendirilen kurum çalışanlarımız büyük başarıya imza attılar. Açılan kurslar ve istihdam edilen işsizlerle dikkatini çeken kurumumuzdaki görevli bu arkadaşlar hafta sonlarını da neredeyse bu göreve adıyorlar. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kaymakamımız Aydın Memük’e de destekleri ve belgeler için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. İbrahim DANIŞ