Sağlık-Sen 2 No'lu Şube il divanını topladı
Önceki gün Sağlık Sen 2 No'lu İzmir, Aydın ve Kütahya şubeleri il divan toplantısı gerçekleştirdi
Önceki gün Sağlık Sen 2 No’lu İzmir, Aydın ve Kütahya şubeleri il divan toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Torbalı Devlet Hastanesi Sağlık Sen temsilcileri Suat Aykol, Hülya Sarıhan ve Pelin Tan’da katıldı. İstişare toplantısında yıl içinde yapılan çalışmalar değerlendirilirken, memur zamları ile özlük haklarında yapılması gereken iyileştirmeler de konuşuldu.
“MÜCADELEMİZE DURMAKSIZIN DEVAM EDİYORUZ”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, gece ve gündüz mücadele verdiklerini söyledi. Özdemir, “İlk günden itibaren bu kararlılık ve azimle yürüyor ve sadece temsil misyonunu üstlendiğimiz sağlık çalışanlarının değil; ülkemizin geleceği içinde dertleniyor ve durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden mücadelemize devam ediyoruz. Biz; Anadolu’nun mayası, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin teminatıyız” dedi.
“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Sağlık Sen Torbalı Hastane Temsilcisi Suat Aykol, üyelerinin sıkıntılarını çözebilmek amacıyla var güçleriyle çalıştıklarını söyleyerek “Kapımız herkese açıktır. O sendika, bu sendika demeden yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hastanede ve sahada yetkili sendika olarak daha fazla sosyal haklara erişebilmek için 2 No’lu Şube Başkanımız Ekrem Özdemir’le var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi. Sinan TEKDEMİR