Sahipsiz cesetler

Birçok asayis olayinin yasandigi Torbali’da 2008 yilinda bulunan iki cesedin kime ait oldugu belirlenemedi. Cinsiyetlerinin kadin olarak belirlendigi cesetlerle ilgili inceleme devam ediyor. TORBALI’DA 2008 yilinda 1’er ay arayla bulunan iki cesedin sahibi halen çikmadi. 4 yildir kimligi belirlenemeyen cesetlerin kime ait oldugu bilinmezken, konuyla ilgili herhangi bir ayrinti da elde edilemedi. Emniyet güçlerine yapilan [&hellip]

Sahipsiz cesetler

Birçok asayis olayinin yasandigi Torbali’da 2008 yilinda bulunan iki cesedin kime ait oldugu belirlenemedi. Cinsiyetlerinin kadin olarak belirlendigi cesetlerle ilgili inceleme devam ediyor.

TORBALI’DA 2008 yilinda 1’er ay arayla bulunan iki cesedin sahibi halen çikmadi. 4 yildir kimligi belirlenemeyen cesetlerin kime ait oldugu bilinmezken, konuyla ilgili herhangi bir ayrinti da elde edilemedi. Emniyet güçlerine yapilan bütün kayip kayitlarinda yapilan incelemelere ragmen ne cesetlerin kimligi ne de kimler tarafindan öldürüldüklerine dair bir bulguya rastlanamadi. 4 yildir sahibi çikmayan kimsesiz cesetler ile ilgili bilgiler Jandarma Genel Komutanligi’nin sitesinde yer aliyor. Teknolojinin bütün nimetleri kullanilmasina ragmen, vahsi hayvanlar tarafindan parçalanmis ve vücudunun belden yukarisi bulunmayan iki cesedin kimligi henüz tespit edilemedi.

BELDEN YUKARISI YOKTU
JANDARMA Genel Komutanligi’nin resmi sitesinde Asayis Sahipsiz ve Kimligi Belirsiz Cesetler alaninda Torbali’ya ait iki ceset bulunuyor. Bunlardan ilki 20.10.2008 tarihinde saat 14.15’te bulundu. Subasi yakinlarinda bulunan cesedin belden yukarisi yoktu. Selçuk da hurdacilik yapan H.Ö., Selçuk yolu üzerinde Tulum Dagi yakininda plastik hurda toplarken, çöp posetine sarili cesedi buldu. 26-29 yaslarindaki, 56-60 kilo agirligindaki bir kadinin tahmini ölüm zamani ise 17.10.2008 saat 13.00. Yaklasik 3 günlük oldugu tespit edilen cesette iskence izlerine rastlanirken, Jandarma tarafindan konuyla ilgili olarak baslatilan sorusturma ise devam ediyor.

HAYVANLAR TARAFINDAN PARÇALANDI
IKINCI ceset ise; ilk olayin üzerinden sadece 1 ay sonra yasandi. 25.11.2008 tarihinde saat 14.45’te Karakuyu Mahallesi’ndeki Gurgur Dagi mevkiinde parçalanmis ceset görüldü. 51-55 kilo agirligindaki, 1.56 ila 1.60 santim uzunlugundaki 22-25 yaslari arasindaki bir kadina ait olan cesedin, olayin üzerinden yaklasik 15 gün önce öldügü belirlendi. Daglik alana atilan ve yabani hayvanlar tarafindan parçalanan cesedin sahibi belirlenemedi. Siyah saçli oldugu belirlenen ceset de arsivlere sahipsiz olarak geçti. Torbali’da 4 yil önce 1’er ay arayla bulunan cesetlerin kime ait oldugu halen belirlenemedi.