Sampiyona için ringe çikiyorlar

Hafta sonu Buca’da yapilacak Izmir Sampiyonasi’nda boy gösterecek 5 sporcu, kategorilerinde finale çikarak Türkiye Sampiyonasi’na katilmayi hedefliyor. GEÇEN yil katildiklari Muay Thai Avrupa Sampiyonasi ve Kick Boks Akdeniz Kupasi’nda büyük basarilar elde eden Torbalili demir bilekler, hafta sonu yapilacak Izmir Sampiyonasi’nda, Türkiye Sampiyonasi’na katilmak için ringe çikacaklar. Çaybasi Kapali Spor Salonu’nda çalismalarini sürdüren 5 sporcu, [&hellip]

Sampiyona için ringe çikiyorlar

Hafta sonu Buca’da yapilacak Izmir Sampiyonasi’nda boy gösterecek 5 sporcu, kategorilerinde finale çikarak Türkiye Sampiyonasi’na katilmayi hedefliyor.

GEÇEN yil katildiklari Muay Thai Avrupa Sampiyonasi ve Kick Boks Akdeniz Kupasi’nda büyük basarilar elde eden Torbalili demir bilekler, hafta sonu yapilacak Izmir Sampiyonasi’nda, Türkiye Sampiyonasi’na katilmak için ringe çikacaklar. Çaybasi Kapali Spor Salonu’nda çalismalarini sürdüren 5 sporcu, Torbaliyi temsil edecek. Muay Thai Avrupa Sampiyonasi’nda 3. olarak ülkemize bronz madalya getiren ve geçtigimiz haftalarda sporu biraktigini açiklayan 71 kilo sporcusu Hamdi Kuzgun da bu turnuvaya katilmaya ikna edildi. Basarili sporcular, 21 Ocak Cumartesi ve 22 Ocak Pazar günü yapilacak maçlarda finale kalmayi basarirlarsa Türkiye Sampiyonasi’na katilmaya hak kazanacaklar.

5 SPORCU KATILACAK

TORBALILI sporcular, savunma sporlarindaki becerilerini kanitladi. Hem Avrupa Sampiyonasi’nda hem de Akdeniz Kupasi’nda göz dolduran sporcularimiz bu kez Türkiye Sampiyonasi için ringe çikiyor. Büyükler kategorisinde 71 kiloda Hamdi Kuzgun, 75 kiloda Ali Riza Kalmaz ve 81 kiloda Ali Kalmaz; gençler kategorisinde ise 57 kiloda Erkan Senel ve 51 kiloda Ibrahim Alabiçak, Türkiye Sampiyonasi’na katilabilmek için Buca Afet Evleri Spor Salonu’nda ter dökecekler.

SPORCULARIMIZA INANIYORUM

IBRAHIM Alabiçak disindaki sporcular, bu tip tansiyonu yüksek turnuvalara alisik. Bir ringleri olmamasina ragmen, bu sporcular, milli formayi sirtlarina geçirmeyi basarmisti. Ibrahim Alabiçak ise ilk defa böyle bir organizasyonda ringe çikacak. Genç sporcuyu denemek istediklerini ifade eden antrenör Levent Dereboylu: “Ibrahim, genç ve yetenekli bir arkadasimiz. Bu turnuvada tecrübe kazanacak. O da dahil olmak üzere, tüm sporcularimizin Türkiye Sampiyonasi’na katilma hakki kazanacaklarina gönülden inaniyorum” dedi.