Seymanur artik yalniz degil
Özel Olgun Ilkögretim Okulu bir ögrencisinin baslattigi yardim kampanyasini devam ettirdi. Beyin felçli bir kizi olan Malikayasi ailesini sahipsiz birakmayan aile, 1 yillik büyük masraflari, ögrenciler, ögretmenler, çalisanlar ve servis soförleri tarafindan karsilanacak. TORBALI Özel Olgun Ilkögretim Okulu 6. sinif ögrencisi Rafet Küçükbay Yildirim’in harçliklariyla yardimda bulundugu Malikayasi ailesi sahipsiz kalmadi. Ögrencinin baslattigi yardima okul devam [&hellip]
Özel Olgun Ilkögretim Okulu bir ögrencisinin baslattigi yardim kampanyasini devam ettirdi. Beyin felçli bir kizi olan Malikayasi ailesini sahipsiz birakmayan aile, 1 yillik büyük masraflari, ögrenciler, ögretmenler, çalisanlar ve servis soförleri tarafindan karsilanacak.
TORBALI Özel Olgun Ilkögretim Okulu 6. sinif ögrencisi Rafet Küçükbay Yildirim’in harçliklariyla yardimda bulundugu Malikayasi ailesi sahipsiz kalmadi. Ögrencinin baslattigi yardima okul devam edecek. Ögrenciler, ögretmenler, personel ve servis soförlerinden toplanan paralar ile 8 yasindaki beyin felçli Seymanur’a bir adet tekerlekli sandalye alinirken, ailenin bir yillik ev giderlerini ve kira masrafini karsilayacak para toplandi. Seymanur için bir adet akülü tekerlekli sandalye de alinacak ve önümüzdeki hafta ailesine teslim edilecek.
ÖGRENCININ BASLATTIGI YARDIM ÇIP GIBI BUYUDU
OKUL çalisanlarindan birinin, okul idaresine yardima muhtaç bir aileden bahsetmesiyle baslatilan yardim çalismasinda ilk adimi, 6. sinif ögrencisi olan 14 yasindaki Rafet Küçükbay Yildirim, atti. Ailesi oldukça varlikli olan minik ögrenci, iç huzura erisebilmek ve paylasmayi ögrenmek için 1 ay önce harçliklarini biriktirmeye basladi. 1 ay boyunca annesinin, babasinin ve dedesinin verdigi harçliklari kumbarasinda biriktirmeye basladi. 1 ay sonunda tam 100 lira biriktiren Rafet, bu parayla aileye yardimda bulundu. Bu küçük yardimin ardindan da okul yönetimi, ögrencileri, ögretmenleri, personelleri ve servis soförleri örnek bir yardim kampanyasi baslatti.
1 YILLIK BUTUN GIDERLERI KARSILANACAK
2 hafta gibi kisa süre içerisinde binlerce liralik para toplandi. 8. sinif ögrencisi Arjin Kaya, yardim kampanyasinda öncülük eden isimlerden oldu. Ögrencilerden Muhammed Soylu da tekerlekli sandalye aldi. Okulda bir tören gerçeklestirilerek, Seymanur’a annesi Yeter Malikayasi esliginde bir adet tekerlekli sandalye ve çesitli kiyafetler verildi. Önümüzdeki hafta da bir adet akülü tekerlekli sandalye aileye teslim edilecek. Bu yardimlarin yani sira, toplanan paralar ile ailenin bir yillik ev kirasi ve ev giderleri karsilanacak. Ayrica 15 bin adet de mavi kapak toplandi. Aileye yapilacak yardimlar bununla sinirli kalmayacak, önümüzdeki yillarda da devam edecek.