Şifalı sabunlar

İş Bankası şubesi yanında kapılarını hizmete açan Sabun Rüyası, birbirinden renkli sabun ve kokulu taşlarıyla dikkat çekiyor. Yüzlerce çeşit ürünün yer aldığı işletmede satılan sabunlar adeta şifa dağıtıyor. TORBALI’NIN tanınmış müzisyenlerinden olan 'Çaybaşılı' lakaplı Mehmet Hasırcı, iş dünyasına atıldı. Hasırcı, eşi Sevil Hanım ile birlikte Sabun Rüyası adlı işletmeyi kurdu. İlçedeki önemli bir eksikliği gideren [&hellip]

Şifalı sabunlar

İş Bankası şubesi yanında kapılarını hizmete açan Sabun Rüyası, birbirinden renkli sabun ve kokulu taşlarıyla dikkat çekiyor. Yüzlerce çeşit ürünün yer aldığı işletmede satılan sabunlar adeta şifa dağıtıyor.

TORBALI’NIN tanınmış müzisyenlerinden olan “Çaybaşılı” lakaplı Mehmet Hasırcı, iş dünyasına atıldı. Hasırcı, eşi Sevil Hanım ile birlikte Sabun Rüyası adlı işletmeyi kurdu. İlçedeki önemli bir eksikliği gideren Hasırcı çifti, birbirinden faydalı bitkisel sabunların satışını yapıyor. Bitkisel ve kokulu sabunların yanı sıra, kokulu taş arajmanları, hediyelik sabun ve taşlar da işletmenin vitrininde yer alıyor. Aynı zamanda sabun ve taş yapımında kullanılacak olan hammaddelerin de satışını yapan Sabun Rüyası’nda haftanın bir günü de ücretsiz olarak kurs verilecek. Bitkisel temizlik ve kozmetik ürünlerde bir marka olan Ersağ’ın da bayiliğini yaptıklarını kaydeden Mehmet Hasırcı: “Kokulu sabunlarımız ve taşlarımız ile her yer mis gibi kokacak. Ayrıca bitkisel sabunlarımız ile ciltlerdeki her türlü problemler de ortadan kalkacak” dedi.

HAVUÇ SABUNU

Tepeköy Mahallesi İş Bankası yanında kapılarını hizmete açan Sabun Rüyası, hepsi birbirinden farklı renk ve kokuya sahip sabun çeşitleriyle dikkat çekiyor. 40 çeşit bitkisel sabunun yer aldığı işletmede, her türlü kokulu sabun ve taş aranjmanları bulmak mümkün. İşletmede, erikli, ıhlamurlu, mangolu, safranlı ve tarçınlı olmak üzere 40 çeşit bitkisel sabun var. Sabunlar hakkında bilgi veren Sevil Hasırcı: “Her sabunun kendine göre özelliği ve yarar sağladığı bir konu var. Örneğin, havuç sabunu güneş lekelerine iyi geliyor. Vanilya sabunu akne ve sivilcelere, argan sabunu saç dökülmelerine, çörek otu sabunu kırışıklık ve yaralara, ıhlamur sabunu ise deri kaşıntıları, iltihap ve cilt lekelerine karşı yararlı” diye konuştu.

ÜCRETSİZ KURS

Geniş ürün yelpazesine sahip olan Sabun Rüyası’nda, hediyelik kokulu taş ve sabun aranjmanlarının yanı sıra, kişiye özel tasarımlarda bulunuyor. Sünnet, nişan, doğum günü gibi özel günler içinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Mehmet Hasırcı: “Düğün ve nişan gibi organizasyonlarda, davetiye yerine özel sabun veya kokulu taşlar da yapabiliyoruz. Sabunlardaki kokular ortalama 6 ay boyuncu kalıcılığını koruyor. Sabun ve kokulu taş satışlarımızın yanı sıra, bu ürünler evlerinde yapmak isteyen ev hanımları veya beyler içinde hammadde satışımız mevcut. Silikon kalıplar, sabun bazı, taş tozu, esans ve koku gibi her türlü ham madde mevcut. Ayrıca, haftanın bir günü müşterilerimize ücretsiz kurs da vereceğiz” şeklinde konuştu.

GÖKHAN YALKALK