Siyasete 'Başkan' olarak girdi

Siyasetle tanışması MHP Kadın Kolları Başkanlığı'na getirilmesi ile olan Nurgül Zengince, henüz 29 yaşında olmasına rağmen hem eğitimi, hem mesleki başarısı hem de siyasi cesareti ile takdir topluyor. GEÇTİĞİMİZ hafta MHP Kadın Kolları Başkanlığı'na getirilen genç iş kadını Nurgül Zengince şu sıralar ilçe siyasetinde kendinden söz ettiriyor. Egeliler Sigorta'nın ortaklarından olan Zengince, henüz 29 yaşında [&hellip]

Siyasete 'Başkan' olarak girdi

Siyasetle tanışması MHP Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilmesi ile olan Nurgül Zengince, henüz 29 yaşında olmasına rağmen hem eğitimi, hem mesleki başarısı hem de siyasi cesareti ile takdir topluyor.

GEÇTİĞİMİZ hafta MHP Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen genç iş kadını Nurgül Zengince şu sıralar ilçe siyasetinde kendinden söz ettiriyor. Egeliler Sigorta’nın ortaklarından olan Zengince, henüz 29 yaşında olmasına rağmen hem eğitimi, hem mesleki başarısı hem de siyasi cesareti ile takdir topluyor. Aileden MHP kökenli olan genç kadın siyasete “başkan” olarak girmiş olsa da, bu konuda tecrübeliler kadar kendine güveniyor. Daha görevinin ilk haftasında etkinlikler start veren Zengince’nin en büyük hayali ve hedefi kadınların siyasette daha aktif olmasına katkı sunmak.

ETKİNLİKLERLE BAŞLADI

Sektöre oldukça başarılı ve iddialı bir giriş yapan 3 kardeşin yönettiği Egeliler Sigorta’nın genç ortaklarından Nurgül Zengince’nin adını şu sıralar siyasette sıkça duyuluyor. MHP Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Zengince İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu’nun kendisini siyasette cesaretlendirdiğini, çok destek olduğunu söyledi. Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olan Zengince’nin Kadın Kolları Başkanlığı’nda ilk icraatı Kan Bağışı kampanyası oldu. Şimdi de Türkmen çocuklar için oyuncak kampanyası organize eden Zengince, bir yandan da 23 Nisan için kermes hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

HEDEF,BİRİNCİ PARTİ OLMAK

Tüm ilçe yönetiminin ve kadın kollarının kendisine çok destek olduğunu söyleyen genç kadın, özellikle yoğun seçim dönemi öncesi göreve geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Zengince, “Günlerimizi oldukça yoğun geçiyor. Milletvekili aday adayımızı ile birlikte ilçe teşkilatlarını geziyoruz. 7 Nisan’ı da atlatırsak önümüzü göreceğiz. Genel seçimde Torbalı’da ve ülkede birinci parti olmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu kadar enerjik, çalışkan ve dinamik bir teşkilatta olduğum için mutluyum” dedi.

KADINLAR DAHA ÇOK SİYASET YAPMALI

Gençlerin ve kadınların siyasette olmasını çok önemsediğini söyleyen Zengince, kendisine bu konuda en büyük desteği İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu’nun verdiğini söyledi. Zengince, “Kadınların siyaset ortamını daha yumuşattığını, farklı bir çalışma enerjileri olduğunu düşünüyorum. Kadınların kendine has özellikleri siyasetin doğasına farklı bir enerji katıyor. Daha çok günlük yaşamın içinde olduğumuz için sorunlara, sıkıntılara vakıf olduğumuzu düşünüyorum. Kadınların daha çok siyaset yaptığı, yönetime katkı sunduğu günleri görmek arzusundayım” dedi.