Taklitlerimizden sakının!

İlçede yemek sektöründeki en büyük markalarından biri olan Merve Pide, Torbalı ve Ayrancılar şubeleriyle hizmet veriyor. 25 yıllık markanın sahiplerinden Mehmet Ali Soylu, ‘Taklitlerimizden sakının. Ayrancılar ve Torbalı dışında başka şubemiz yok’ dedi.

Taklitlerimizden sakının!

TORBALI’NIN yemek sektöründeki markası olan Merve Pide, tam 25 yılı devirdi. Ayrancılar’da kurulan ve ikinci şubesini de Torbalı’ya açan kuruluşun ünü sadece ilçe değil il sınırlarını da aşmış durumda. Modern görüntüsü ve eşsiz lezzetleriyle de dikkat çeken Merve Pide, zengin bir menü ve geniş müşteri kitlesine sahip. Merve Pide Torbalı Şubesi’nin sahibi Mehmet Ali Soylu önceki gün yaptığı açıklamada: “25 yılın getirdiği tecrübe ve güvenle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Fakat bazı bölgelerde isim benzerliğiyle işletmeler açılıyor. Merve Pide olarak Ayrancılar trafik ışıkları ve Torbalı İzmir-Aydın yolu üzerindeki şubelerimizin dışında başka şubemiz yoktur. Taklitlerimizden sakının” diye konuştu.

KALİTENİN ADI

Hasan Hüseyin, Mehmet Ali ve Emin Soylu kardeşler tarafından 1992 yılında hizmete açılan Merve Pide ve Kebap Salonu, bugünlerde yemek sektörünün önemli markaları arasındaki yerini aldı. Hizmet kalitesinden şaşmayan mekan, kısa sürede yakaladığı başarıyla birlikte, müşteri potansiyelini de arttırdı. Çizgisinden ödün vermeden büyüyen Merve Pide ve Kebap Salonu, her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyor. 7/24 esasıyla hizmet veren işletme, zengin bir menüye sahip. Geniş ve hepsi alanında uzmanlaşmış deneyimli bir ekibe sahip olan Merve Pide, geniş otoparkıyla da, rakiplerine fark atıyor. Hem Ayrancılar hem de Torbalı’da yer alan Merve Pide şubeleri aynı anda yüzlerce kişinin yemek yiyebileceği bir mekan olarak dikkat çekiyor. Merve Pide aynı zamanda ev ve iş yerlerine servis de yapıyor.

25 YILLIK MARKA

‘Dürüstlük, temizlik ve kaliteli hizmet’ ilkesiyle kurulan Merve Pide ve Kebap Salonu, Torbalı’daki müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine 2014 yılında da ikinci şubesini buraya açtı. İzmir-Aydın asfaltı üzerinde 1500 metrekarelik alanda kurulan Merve Pide Torbalı şubesi yaklaşık 2 yıldır faaliyet gösteriyor. İzmir-Aydın asfaltı TARİŞ binası yanında bulunan Merve Pide, eşsiz lezzetleriyle fark yaratıyor. Yenilenmiş imajıyla bölgeye hareket kazandıran ve kısa sürede Torbalılıların adresi haline gelen mekan, yoldan geçenleri de durduruyor.

ZENGİN VE LEZZETLİ MENÜ

Otopark, mescit, emzirme odaları, çocuk oyun parkı gibi unsurların da bulunduğu Merve Pide kebap, pide, lahmacun, çöp-şiş, kuzu beyti, kuzu pirzola ve kilo ile et gibi birbirinden lezzetli yemek çeşitleriyle her kesime hitap ediyor. 1992 yılından bu yana hizmet verdiklerini ifade eden Mehmet Ali Soylu: “İlk günden bugüne kadar ne lezzetimizden ne de kalitemizden ödün vermedik. Hep en iyisini hedefledik. Müşterilerimizin gösterdiği ilgi de iyi yolda olduğumuzu gösteriyor. Menümüzü zenginleştirdik. Piyasada 110-120 gram olan ürünler, şubelerimizde 150 gramlık porsiyonlarla müşteriye sunuluyor. Adana kebabı ve çöp şişlerimiz büyük beğeni topluyor” şeklinde konuştu.

‘BAŞKA ŞUBEMİZ YOK’

Sektörde 25 yılı devirdiklerini kaydeden Mehmet Ali Soylu: “Ayrancılar ve Torbalı şubelerimizle her gün binlerce kişiye hizmet veriyoruz. Bu iki şubemiz dışında başka hiçbir bölgede şubemiz yok. Müşterilerimiz bu konuya çok dikkat etsin. İsim benzerliği olan işletmelerle hiçbir bağlantımız bulunmamakta. Lütfen taklitlerimizden sakının. Kalitemiz ve eşsiz lezzetlerimiz ile Torbalı ve Ayrancılar halkının hizmetinde olmaya devam ediyoruz” dedi.

GÖKHAN YALKALK