Tek aday Sevil Duran

AK Parti Ilçe Kadin Kollari Kongreleri Eylül ayi içerisinde yapilacak. Kongre tarihleri henüz belli olmasa da adaylar son hazirliklarini tamamladi. Torbali AKP Kadin Kollari Baskani Sevil Duran, su an Torbali’dan tek aday. Geçtigimiz günlerde, önce merkez mahalleleri ardindan belde ve köyleri dolasip 400 delege toplayan Duran, Yönetim Kurulunu da olusturdu. Yönetim Kurulu için 30 asil [&hellip]

Tek aday Sevil Duran

AK Parti Ilçe Kadin Kollari Kongreleri Eylül ayi içerisinde yapilacak. Kongre tarihleri henüz belli olmasa da adaylar son hazirliklarini tamamladi. Torbali AKP Kadin Kollari Baskani Sevil Duran, su an Torbali’dan tek aday. Geçtigimiz günlerde, önce merkez mahalleleri ardindan belde ve köyleri dolasip 400 delege toplayan Duran, Yönetim Kurulunu da olusturdu. Yönetim Kurulu için 30 asil 30 yedek üye belirleyen Sevil Duran; çekirdek kadroyu koruyarak yola devam etme isteginde. Yürütme kurulundaki üç isim degisikligi disinda önceki dönem görev yapan Yönetim Kurulu aynen yoluna devam ediyor.

YEREL SEÇIMLERDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAGIZ

BIR buçuk yil önce, o zamanki Kadin Kollari Baskani Yasemin Yilmaz’in Belediye Meclis Uyeligi’ne seçilmesi sonrasi bos kalan koltuga atanan Duran, bu sefer kongre ile seçilerek baskanliga gelme emelinde. Ev hanimi olan siyasetçi, seçilirse 4 yil daha bu görevi yüklenecek. Sevil Duran:”Su anda Torbali AKP Kadin Kollari Baskanligi için tek aday benim. Amacim yerel seçimlerden partimizin alninin akiyla çikmasini saglamak” diyerek gelecek hedeflerini açikladi.