Teskilatimizda demokrasi var, tek bir delegeye karismam

 Parti içinde demokrasinin hakim oldugunu söyleyen Akpinar, 'Mahalle delegelerini seçerken bile üyelerimize en ufak bir müdahalem söz konusu olmamistir CUMHURIYET Halk Partisi Torbali Ilçe Baskani Faruk Akpinar, gündeme iliskin çarpici açiklamalarda bulundu. Hükümetin yerel seçimleri öne alma ihtimaline karsilik hazirlikli olduklarini söyleyen Akpinar, yarin seçim olacakmis gibi çalistiklarini kaydetti. Yerel seçimlerde aday aramadiklarinin özellikle altini [&hellip]

Teskilatimizda demokrasi var, tek bir delegeye karismam

 Parti içinde demokrasinin hakim oldugunu söyleyen Akpinar, “Mahalle delegelerini seçerken bile üyelerimize en ufak bir müdahalem söz konusu olmamistir

CUMHURIYET Halk Partisi Torbali Ilçe Baskani Faruk Akpinar, gündeme iliskin çarpici açiklamalarda bulundu. Hükümetin yerel seçimleri öne alma ihtimaline karsilik hazirlikli olduklarini söyleyen Akpinar, yarin seçim olacakmis gibi çalistiklarini kaydetti. Yerel seçimlerde aday aramadiklarinin özellikle altini çizen Akpinar, adaylarinin mevcut Belediye Baskani Ismail Uygur oldugunu ifade etti. Parti içinde demokrasinin hakim oldugunu söyleyen Akpinar, “Mahalle delegelerini seçerken bile üyelerimize en ufak bir müdahalem söz konusu olmamistir. Zaten karissaydim bu sekilde olmazdi” dedi.

YARIN SEÇIM OLACAKMIS GIBI ÇALISIYORUZ

HUKUMETIN yerel seçim tarihini öne çekme girisimlerinin bulundugunu hatirlatan Faruk Akpinar, “Seçimlerin erkene alinmasi bizi etkilemez. Biz de seçim hazirliklari hiç bitmedi. En hizli, düzenli ve yogun çalisan partiyiz. Bu çalismalar ayni yogunlukta da devam edecek. Kurtulus Etkinlikleri’nin sona ermesiyle birlikte milletvekillerimiz gelecek. Onlarla köy ve mahalle ziyaretleri yapacagiz. Vatandaslarin sorunlarini dinleyip çözüm üretecegiz.  Yarin seçim olacakmis gibi çalisiyoruz” diye konustu. CHP’nin tarihte önemli sayfalar açmis bir parti oldugunu söyleyen Akpinar, “Bizim görevimiz bu partiyi daha da yükseltmektir” seklinde konustu.

ADAYIMIZ BELLI

YEREL seçimlerde aday aramadiklarini anlatan CHP Ilçe Baskani, “Ilçe yönetimi olarak belediye baskan adayi arayisinda degiliz. Zaten var olan çaliskan, dürüst, namuslu bir adayimiz var. Ve adayimiz da mevcut belediye baskanimiz Ismail Uygur’dur. Uygur’un adayligi konusunda hem Torbali, hem Izmir’de hem de genel merkez nezdinde bir sikintimiz yok. Belediye baskani ve ilçe yönetimimiz bir ekiptir. Önümüzdeki yerel seçimlerde de bu ekip yoluna devam edecek” seklinde konustu.

KAVGA ETME LUKSUMUZ YOK

EN güzel demokrasi örneginin Cumhuriyet Halk Partisi’nde oldugunu belirten Akpinar, “Mahalle delegelerini belirlerken bile herkes hür iradesiyle oyunu kullandi. Benim kimseye ‘delege olun’ veya ‘olmayin’ yönünde bir müdahalem olmadi. Müdahale etseydim zaten böyle olmazdi. Biz bir bütünüz. Insanlari uzaklastirmak veya ötekilestirmek gibi lüksümüz yok. Bizim için bir kisinin dahi önemi var. Hedefimiz ‘ben CHP’liyim’ diyenlerin sayisini arttirmaktir. Parti içinde kavga lüksümüz yok.”

UYGUR’UN HIZMETLERI ORTADA

BELEDIYE Baskani Uygur’un yaptigi çalismalarin ortada oldugunu kaydeden CHP Ilçe Baskani Faruk Akpinar, “Ismail Uygur yüzde 50 çogunlukla seçilmis bir belediye baskanidir. Söyledigi sözden dönen degil, söyledigi sözü tutan baskandir. Kimsenin Ismail Uygur’un çalismalarina dil uzatmaya hakki yoktur. Zaten görünen köy kilavuz istemez. Yaptigi yatirimlar ve hizmetler ortada. Torbali’yi köy konumundan kent görünümüne çevirdi. Laf degil, is üretiyor. Yandasa degil, vatandasa hizmet üretiyor” seklinde konustu.