TOBEDOSK, kurum yöneticilerini ziyaret etti

Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü, İŞKUR Torbalı Şube Müdürü Cemil Altun'a, Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener'e ve Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun'a ziyarette bulundu

TOBEDOSK, kurum yöneticilerini ziyaret etti

Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü yönetimi, tüm üyeleri ve doğaseverleri adına İŞKUR Torbalı Şube Müdürü Cemil Altun ve Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener’i makamında ziyaret etti. İlk olarak İlçe Emniyet Müdürü Yener’e ziyarette bulunan TOBEDOSK yöneticileri, kulüp faaliyetleri hakkında ve Torbalı’da spor için neler yapılabileceği konularında fikir alışverişinde bulundu. TOBEDOSK yöneticileri, ziyaretin ardından Yener’e Atatürk siluetli forma hediye ederken hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. Yener’e yapılan ziyaretin ardından aynı zamanda bir TOBEDOSK sporcusu ve doğasever olan İŞKUR Torbalı Şube Müdürü Cemil Altun’a ziyarette bulunan kulüp yöneticileri, burada da kulüp faaliyetleri ve Torbalı’da spor adına neler yapılabileceği konularında fikir alışverişinde bulundular. Öte yandan faaliyetlerine düzenli katılımda bulunan ve desteğini kendilerinden esirgemeyen Altun’a teşekkür eden kulüp yöneticileri Atatürk siluetli forma hediye ettikten sonra bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

ATATÜRK SİLUETLİ FORMA HEDİYE ETTİLER

Son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’u ziyaret eden kulüp yöneticileri, bu ziyaretinde de kulüp faaliyetleri ve Torbalı’da spor adına neler yapılabileceği konularında fikir alışverişinde bulundular. Kulüp yöneticileri Tosun’a da Atatürk siluetli forma hediye ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. Bu hafta üç kurum yöneticisini ziyaret eden Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü yöneticileri, yaptıkları ziyaretleri sosyal medya hesaplarından da duyururken, bu tür ziyaretlerini sürdüreceklerini ifade ettiler.