Tor­ba­li’­nin Se­si TV acil­di

­­In­ter­net­ten ya­yin ya­pa­cak olan Tor­ba­li’­nin Se­si TV’­nin açi­li­si ve Tor­ba­li’­nin Se­si Ga­ze­te­si’­nin gün­lük ya­yi­na geç­me­si, dün ya­pi­lan bir açi­lis ile kut­lan­di. Açi­li­sa il­gi yo­gun­du. TOR­BA­LI’­NIN Se­si Ga­ze­te­si ve Tor­ba­li’­nin Se­si Tv, ön­ce­ki gün ya­pi­lan açi­lis tö­re­ni ile gün­lük ga­ze­te ya­yi­ni­na ve ya­yin ha­ya­ti­na bas­la­di. Dün dü­zen­le­nen açi­lis tö­re­ni­ne AK Par­ti Il­çe Bas­ka­ni Ad­nan Ya­sar Gör­mez, [&hellip]

Tor­ba­li’­nin Se­si TV acil­di

­­In­ter­net­ten ya­yin ya­pa­cak olan Tor­ba­li’­nin Se­si TV’­nin açi­li­si ve Tor­ba­li’­nin Se­si Ga­ze­te­si’­nin gün­lük ya­yi­na geç­me­si, dün ya­pi­lan bir açi­lis ile kut­lan­di. Açi­li­sa il­gi yo­gun­du.

TOR­BA­LI’­NIN Se­si Ga­ze­te­si ve Tor­ba­li’­nin Se­si Tv, ön­ce­ki gün ya­pi­lan açi­lis tö­re­ni ile gün­lük ga­ze­te ya­yi­ni­na ve ya­yin ha­ya­ti­na bas­la­di. Dün dü­zen­le­nen açi­lis tö­re­ni­ne AK Par­ti Il­çe Bas­ka­ni Ad­nan Ya­sar Gör­mez, CHP Il­çe Mec­lis Uye­si Se­fer Ipek­li, Tor­ba­li Ti­ca­ret Oda­si (T­TO) Bas­ka­ni Ab­dul­va­hap Ol­gun, TTO Mec­lis Bas­ka­ni Beh­çet Çi­nar, SP Il­çe Bas­ka­ni Ah­met Sert­can, DSP Il­çe Bas­ka­ni Hü­sa­met­tin Sö­güt ve çok sa­yi­da da­vet­li ka­til­di. Ga­ze­te­nin açi­lis kur­de­le­si­ni Se­fer Ipek­li, Ad­nan Ya­sar Gör­mez ve Ab­dul­va­hap Ol­gun kes­ti. Da­ha son­ra ko­nuk­la­ra ik­ram­lar­da bu­lu­nul­du.