Torbalı, Atilla ile sahneye çıktı!

Başbakan Davutoğlu dün tüm adayları tek tek tanıttı. Gençliği ve azmi ile günlerdir bölgesel ve ulusal basının gündeminde olan Atilla Kaya yine en çok dikkat çeken adaylardandı.Torbalılı aday, Binali Yıldırım'ın ardından sahnede 2. sırada yerini aldı. AZMİ ve başarısıyla bir bir basamaklarını tırmandığı siyaset sahnesinde İzmir'de Binali Yıldırım'ın ardından 2 .sıraya yerleşerek bir anda tüm [&hellip]

Torbalı, Atilla ile sahneye çıktı!

Başbakan Davutoğlu dün tüm adayları tek tek tanıttı. Gençliği ve azmi ile günlerdir bölgesel ve ulusal basının gündeminde olan Atilla Kaya yine en çok dikkat çeken adaylardandı.Torbalılı aday, Binali Yıldırım’ın ardından sahnede 2. sırada yerini aldı.

AZMİ ve başarısıyla bir bir basamaklarını tırmandığı siyaset sahnesinde İzmir’de Binali Yıldırım’ın ardından 2 .sıraya yerleşerek bir anda tüm gözlerin üzerine çevrildiği Torbalılı Atilla Kaya, dün Ankara’da görücüye çıktı. AK Parti, 1 Kasım seçimleri için seçim startını dün Ankara Arena’daki “aday tanıtım toplantısı” ile verdi. Oldukça coşkulu geçen toplantıda Başbakan Davutoğlu, Atilla Kaya dahil tüm adayları tek tek tanıttı. Atilla Kaya’nın sahnede Başbakan ile buluştuğu anlarda Binali Yıldırım da aynı karede yer aldı. Kaya’yı aralarında Torbalılı gençlerin de olduğu yüzlerce kişi destekledi. Ankara’daki törenle adaylığı resmen ilan edilen Atilla Kaya, seçim startını da vermiş oldu. Hafta sonundan itibaren İzmirlilerle buluşmaya başlayan genç siyasetçi, 1 Kasım’a kadar yoğun bir çalışma takvimi işleyecek. Kaya, son olarak hafta sonu Torbalı’da Yeşilova-Torbalıspor karşılaşmasını tribünlerden izleyerek, bir dönem başkanlığını da yaptığı kulübe destek oldu.

TORBALI’NIN MARKA DEĞERİ YÜKSELDİ

Adayların açıklandığı günden bu yana başta İzmir basını olmak üzere 8.sıradan 2. sıraya yükselmesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Atilla Kaya için, ulusal basında, “Başarı basamaklarını teker teker çıktı” ifadeleri kullanılırken, Torbalı’da başladığı siyaset serüvenine de geniş yer verildi. Partinin gelecekteki önemli isimleri arasında gösterilen Kaya’nın adaylığı Torbalı’da muazzam bir heyecan dalgası yarattı. Listede yer almasında Binali Yıldırım, Başbakan Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konsensüs geliştirdiği Kaya, hafta sonu Hürriyet Gazetesi’nin ana baskısında gündem oldu. Aday tanıtım toplantısında Başbakan Davutoğlu’nun Kaya ile özel olarak ilgilenip “İzmir’de oylarımız ve partimiz sizlere emanet” ifadelerini kullandığı öğrenildi.