TORBALI BELEDİYESİ'NDE TARIM ZİRVESİ

Torbalı Belediyesi, tarımda sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek amacıyla çalışmalarını ortak akılla sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Tarım ve Orman Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Mekin Tüzün'ü belediyede ağırlayan Başkan Övünç Demir, görüş alışverişinde bulundu

TORBALI BELEDİYESİ'NDE TARIM ZİRVESİ

Torbalı Belediyesi, tarımda sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek amacıyla çalışmalarını ortak akılla sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Tarım ve Orman Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Mekin Tüzün, Torbalı’yı ziyaret ederek Belediye Başkanı Övünç Demir ile bir araya geldi. Görüşmede, Torbalı Belediyesi’nin tarım ve kırsal kalkınma politikaları ele alındı ve sürdürülebilir tarım için yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

TARIM ALANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNULDU

Heyet, belediyenin tarım ve üretim alanlarında incelemelerde bulundu. Bölgedeki üretim kapasitesi ve tarımsal kalkınma potansiyelini yerinde değerlendiren Erhan Adem ve Ahmet Mekin Tüzün, Torbalı Belediyesi’nin tarım politikalarına katkı sunabilecek fikirler ve öneriler üzerinde durdu. Tarımda verimliliği artırmak ve sürdürülebilir bir üretim modeli geliştirmek için atılacak adımlar da masaya yatırıldı.

BAŞKAN ÖVÜNÇ DEMİR'DEN TEŞEKKÜR

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tarımsal kalkınma ve sürdürülebilirlik konusundaki iş birliklerinin önemine dikkat çekti. Başkan Demir, “Tarımda sürdürülebilir bir yol haritasını ortak akılla inşa etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Torbalımızda çok değerli konukları ağırladık. Tarım ve Orman Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erhan Adem ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanımız Ahmet Mekin Tüzün ile tarım ve kırsal kalkınma politikalarımız hakkında fikirlerimizi paylaşıp üretim alanlarımızda incelemelerde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretleri ve sundukları katkılar için teşekkür ediyorum.” dedi.