Torbalı Belediyesi'nden 24 Saatte Voleybol Sahası

Torbalı Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere hızlı ve etkili çözümler üretmeye devam ediyor. Önceki gün bir sosyal medya hesabından paylaşılan bir mesaj üzerine Torbalı Belediyesi harekete geçti

Torbalı Belediyesi'nden 24 Saatte Voleybol Sahası

Torbalı Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere hızlı ve etkili çözümler üretmeye devam ediyor. Önceki gün bir sosyal medya hesabından paylaşılan, "Çocuklarımız bu alanda voleybol oynuyor, bir takım kurdular ancak file ve direkler yok" mesajı, belediye ekiplerini harekete geçirdi. Vatandaşın sesine kulak veren Torbalı Belediyesi, sadece 24 saat içerisinde alana bir voleybol sahası kazandırarak büyük takdir topladı. Belediyenin bu hızlı ve başarılı çalışması, çocukların ve mahalle sakinlerinin büyük beğenisini kazandı.

BAŞKAN DEMİR’DEN İÇ ISITAN MESAJ

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in  talimatıyla tamamlanan sahaya Başkan Demir’in mesajı da pankartla asıldı. Mesajda, “Hayallerinizden vazgeçmeyin çocuklar. Vazgeçmediğinizde hayalleriniz elbet bir gün gerçek olur. Voleybol sahanız hayırlı olsun. Bir akşam birlikte maç yapmak dileğiyle” ifadelerine yer verildi. Bu örnek davranış, sosyal medyada da geniş yankı buldu ve birçok kişi belediyeye teşekkür mesajları iletti. Torbalı Belediyesi, ilçede yaşayan çocukların spor yapma imkanlarını artırarak, sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzını desteklemeyi amaçlıyor.