Torbalı'da hijyen seferberliği

Torbalı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerlerinin temizliğini pis suyu içinde hapseden dezenfekte araçlarıyla gerçekleştiriyor. Bu yenilikçi yöntem sayesinde Torbalı'da daha temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturulması hedefleniyor.

Torbalı'da hijyen seferberliği

Torbalı Belediyesi, ilçede temizlik ve hijyen çalışmalarını ağırlıksız bir şekilde sürdürerek vatandaşlardan tam not aldı. Son teknoloji araçlarla yürütülen çalışmalar, hem hızlı hem de ekonomik bir çözüm sunarken, aynı zamanda görüntü kirliliği ve kötü koku oluşumunun önüne geçiyor. Torbalı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerlerinin temizliğini pis suyu içinde hapseden dezenfekte araçlarıyla gerçekleştiriyor. Bu yenilikçi yöntem sayesinde Torbalı'da daha temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturulması hedefleniyor.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ VE KOKUYA SON

Torbalı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, " Konteyner dezenfekte aracı, çöp konteynerini içerisine alarak yıkama ve dezenfekte işlemini gerçekleştirip pis suyu da kendi içerisinde barındırarak dışarıya vermiyor. Bu sayede cadde ve sokaklardaki çöp konteynerleri en son teknoloji kullanılarak dezenfekte ediliyor.  Şehrimizin daha temiz olması ve vatandaşlarımızın nezih bir ortamda yaşamaları amacıyla temizlik hizmetlerini aksatmadan sürdürüyoruz. Konteynerlerin yerinde, hızlı, ekonomik ve etkin bir şekilde temizliği yapılarak, görüntü kirliliği ve koku oluşumunun önüne geçiliyor” dedi.