Torbalı şampiyon, Ege Türk TV’de spor programı sunacak

Ringlerin Katili lakaplı Türkiye ve Dünya Kick Boks Şampiyonu Cesur Turgay, Ege Türk TV’de bir spor programı ile sporseverlerle buluşacak.

Torbalı şampiyon, Ege Türk TV’de spor programı sunacak

Haftalık bir spor programı hazırlayıp sunma konusunda İzmir bölgesinin önde gelen televizyonlarından Ege Türk TV ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirten Cesur Turgay, “Hazırlanacak programın içerik ve sunumuna ilişkin ayrıntılar üzerinde çalışıyoruz. Umuyorum ki böylesi önemli bir televizyon kanalında sporseverlerle buluşacak ve topluma önemli mesajlar vermeyi başaracağız” dedi.

Ege Bölgesi’nde ve özellikle İzmir’de yayın yapan medya kuruluşundan bu tür teklifler aldığını ifade eden şampiyon kick boksçu Turgay, “Özellikle Ege Türk TV ile çalışmak istedim. Gerek ulusal ölçekte ilgiyle takip edilen bir kanal olması gerekse yayın anlayışları bu kararı almamda etkili oldu. Güzel bir programla sporseverlerle buluşacak olmanın heyecanı içindeyim” diye konuştu.

Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğine işaret eden Turgay, “Milletçe birlik beraberliğe ihtiyacımızın olduğu çetin bir dönemden geçiyoruz. El ele gönül gönüle olmamız gereken bir dönem. Bizim gibi kamuoyunun önünde olan ve davranışları takip edilen insanlara ise önemli görevler düşüyor. Bunlardan en başta geleni hiç kuşkusuz ki iyi örnek olmaktır ve ihtiyaç duyulan mesajları topluma iletmektir” dedi.

“Seyircilerimizin ve sevenlerimizin de bizi yalnız barıkmayacağından” eminim diyen Ringlerin Katili lakaplı şampiyon kick boksçu Cesur Turgay, “En kısa sürede Ege Türk TV ekranlarında sporseverlerle buluşmak üzere, tüm sevenlerime ve takipçilerime sevgilerimi saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.