Torbalı sanayisi bu sefer iftar için aynı sofrada

Torbalı sanayi esnafı Hakan Bucurgat ve Mustafa Aytemiz tarafından verilen iftar yemeğine katılım yoğun oldu Torbalı Sanayi esnafının emektar ustaları Hakan Bucurgat ve Mustafa Aytemiz sanayi esnafına yemek verdi. Atatürk Sanayi Sitesinde yıllardır esnaflık yapan iki usta yaklaşık 200 kişiye iftar yemeği verdi. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu'nun da katılımıyla [&hellip]

Torbalı sanayisi bu sefer iftar için aynı sofrada

Torbalı sanayi esnafı Hakan Bucurgat ve Mustafa Aytemiz tarafından verilen iftar yemeğine katılım yoğun oldu

Torbalı Sanayi esnafının emektar ustaları Hakan Bucurgat ve Mustafa Aytemiz sanayi esnafına yemek verdi. Atatürk Sanayi Sitesinde yıllardır esnaflık yapan iki usta yaklaşık 200 kişiye iftar yemeği verdi. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine tüm sanayi esnafı ve çırakları katıldı.

“ESNAF ARKADAŞLARLA AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYORUZ”

Sanayi esnaflarından olan Onur Baysal, “Ramazan ayı dayanışma ayıdır. Biz Torbalı sanayisi olarak bu dayanışmayı her zaman koruyoruz. Esnaf arkadaşlarla aynı sofrayı paylaşıyoruz.  Ustalarımız Hakan Bucurgat ve Mustafa Aytemiz sayesinde tüm esnaf aynı sofrada buluşma şansı bulduk. Allah hayırlarını kabul etsin, herkesin Ramazan ayı mübarek olsun” dedi.