TEMAD'TAN TORBALI’YA YENİ AÇILAN KARAKOLLARA ZİYARET

TEMAD Torbalı'nı Pancar ve Yazıbaşı bölgelerinde faaliyete geçen yeni Jandarma Karakollarına nezaket ziyaretinde bulundu.

TEMAD'TAN TORBALI’YA YENİ AÇILAN KARAKOLLARA ZİYARET

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Torbalı Şube Başkanı Ahmet Demir ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Torbalı’nı Pancar ve Yazıbaşı bölgelerinde faaliyete geçen yeni Jandarma Karakollarına nezaket ziyaretinde bulundu. Yapılan açıklamada, yeni açılan karakolların Torbalı’nın emniyet ve asayişi açısından önemli bir adım olduğuna vurgu yapıldı.

“HAYIRLI OLSUN”

Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada TEMAD Başkanı Ahmet Demir “İsabetli bir kararla Torbalı’nın emniyet ve asayişi en yoğun iki bölgesine yeni açılan karakollarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bu karakollara atanan Astsubay meslektaşlarımıza da başarılar temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi. TEMAD üyeleri, yeni görevlerine başlayan astsubay meslektaşlarına destek mesajları iletti.

TEMAD yöneticileri, ilçedeki emniyet ve asayişi sağlamak adına güvenlik güçleriyle iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, Torbalı’nın huzur ve güvenliğine katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirttiler.

HABER MERKEZİ