TORBALI’DA AKÜ HIRSIZLIĞI HORTLADI

Torbalı’da son dönemlerde akü hırsızlığı vakaları arttı. Araçların aküsünü çalan hırsızlar, özellikle kamyon ve TIR gibi araçları seçiyor.  Kimliği belirsiz kişi veya kişiler başta kamyon ve kamyonetler olmak üzere araçların akülerine dadanmaya başladı. Üstelik bu bir iki araçla sınırlı kalmadı. Akü hırsızlığının en sık yaşandığı yer ise Ayrancılar bölgesi oluyor. Son olarak Ayrancılar'da Önder Bayrak isimli [&hellip]

TORBALI’DA AKÜ HIRSIZLIĞI HORTLADI

Torbalı’da son dönemlerde akü hırsızlığı vakaları arttı. Araçların aküsünü çalan hırsızlar, özellikle kamyon ve TIR gibi araçları seçiyor.  Kimliği belirsiz kişi veya kişiler başta kamyon ve kamyonetler olmak üzere araçların akülerine dadanmaya başladı. Üstelik bu bir iki araçla sınırlı kalmadı. Akü hırsızlığının en sık yaşandığı yer ise Ayrancılar bölgesi oluyor.

Son olarak Ayrancılar’da Önder Bayrak isimli şahsın park halindeki aracının aküsü çalındı. Sabah kalktığında aracını çalıştıramayan Bayrak, aküsünün çalındığını fark etti. Bunun üzerine suç duyurusunda bulunan Bayrak, bir an evvel hırsızların bulunmasını istedi.