Torbalı'da Hayko Cepkin fırtınası esecek

Pandemi tedbirlerinin kaldırılmasıyla birlikte adeta etkinlik cennetine dönüşen Torbalı'da 7 Eylül Torbalı'nın Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında yarın Hayko Cepkin fırtınası esecek.

Torbalı'da Hayko Cepkin fırtınası esecek

Pandemi tedbirlerinin 1 Temmuz itibariyle kaldırılmasının ardından adeta bir etkinlik cennetine dönüşen Torbalı’da bu kez Hayko Cepkin fırtınası esecek. Yasakların kalkmasıyla birlikte önce her Cuma Yeşilçam Geceleri düzenlenmeye başlanarak Yeşilçam’ın efsane filmleri Torbalılılarla buluşturulmaya başlamıştı. Çapak’ta düzenlenen Bardacık Festivalinin ardından tiyatronun duayen ustalarının konuk olduğu ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Metropolis Tiyatro Festivali düzenlenerek Torbalılar tiyatroya doydu. Bunun hemen ardından Karakızlar’da gerçekleştirilen Börülce Festivali’nden sonra beş gündür de 7 Eylül Torbalı’nın Kurtuluşu’nun 99. Yıldönümü kapsamında ilçede bir dizi konser ve etkinlikler düzenleniyordu. Torbalı’nın Kurtuluşu’nun 99. Yıldönümü etkinliklerinin finali ise yarın Hayko Cepkin konseri ile gerçekleştirilecek.

 

TORBALI VE İZMİRDEN YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

1997 yılından günümüze alternatif metal, post hardcore, Anadolu rock ve endüstriyel metal tarzında müzikler yaparak profesyonel kariyerini sürdüren ünlü rockçı Torbalı’nın Kurtuluşunun 99. Yıldönümü Etkinlikler kapsamında yarın 21.00’da Torbalı 7 Eylül Stadyumu’nda sevenleriyle buluşacak. Torbalı’nın yoğun katılım göstermesi beklenen konsere İzmir’den de oldukça yoğun katılım sağlanacağı düşünülüyor.   Sinan TEKDEMİR