Torbali'daki herkesi kucaklayacagiz

'Seçim bitti, simdi sira yatirimlarda' diyerek, hizmet ataginin müjdesini veren AK Parti Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez, ilçedeki her kesime ilimli mesajlar verdi GENEL seçimlerde hem ülke genelinde hem de Torbali'da ipi gögüsleyen AK Parti'de büyük bir sevinç hakim. Seçimin sona ermesiyle birlikte degerlendirmede bulunan Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez, çarpici açiklamalarda bulundu. 'Seçimler bitti, [&hellip]

Torbali'daki herkesi kucaklayacagiz

“Seçim bitti, simdi sira yatirimlarda” diyerek, hizmet ataginin müjdesini veren AK Parti Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez, ilçedeki her kesime ilimli mesajlar verdi

GENEL seçimlerde hem ülke genelinde hem de Torbali’da ipi gögüsleyen AK Parti’de büyük bir sevinç hakim. Seçimin sona ermesiyle birlikte degerlendirmede bulunan Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez, çarpici açiklamalarda bulundu. ‘Seçimler bitti, simdi sira yatirimlarda’ diyerek, hizmet ataginin müjdesini veren Görmez, tüm Torbalililari kucaklayacaklarini söyledi. Izmir’deki iki bakanin Torbali için büyük bir sans olduguna deginen Görmez: “Iki bakanimizi sik sik Torbali’ya getirip sorunlari çözecegiz” dedi. Torbali’da birinci parti olmalarinin kendilerini simartmadigini, aksine daha çok çalismalari gerektigini söyledi. Görmez: “Partimizin birinci olmasi bizleri onurlandirdi. Artik daha çok çalisacagiz. Yarindan itibaren çalismalarimiza kaldigimiz yerden devam edecegiz. Kapi kapi dolasip, vatandaslarimizi dinleyecegiz ve sorunlarina merhem olacagiz. Herkesi kucaklayacagi” diye konustu.

IKI BAKAN TORBALI’YI UÇURUR

ULASIM ve saglik konusundaki sikintilarin, birkaç yil içerisinde giderilecegini belirten Görmez, egitim sorununu da çözeceklerini söyledi. Sov yapmayi sevmedigini ve sadece görevini yaptigini dile getiren Adnan Yasar Görmez: “Simdi Torbalililarin hayallerini gerçeklestirecegiz. Ulastirma Bakanimiz Sayin Binali Yildirim ve Kültür ve Turizm Bakanimiz Ertugrul Günay’in Izmir milletvekili olmasi, Torbali için büyük bir sans. Hükümetimizin, en gözde iki bakanini sik sik ilçeye getirerek, sorunlarimizin giderilmesini saglayacagiz” seklinde konustu.