Torbalı'dankarşılamaya çıkarma

Cumhurbaşkanı ve Başbakanı karşılama törenine katılan Torbalı AK Parti İlçe Teşkilatı rekor düzeyde katılım sağladı. 30 minibüs ile Torbalı'dan Adnan Menderes Havalimanına akın eden Torbalılılar pankart ve sloganlarla karşılama programına damga vurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım TSK'nin en büyük tatbikatı Efes 2016'yı izlemek için önceki gün akşam İzmir'e geldi.Ankara'da yapılan olağanüstü [&hellip]

Torbalı'dankarşılamaya çıkarma

Cumhurbaşkanı ve Başbakanı karşılama törenine katılan Torbalı AK Parti İlçe Teşkilatı rekor düzeyde katılım sağladı. 30 minibüs ile Torbalı’dan Adnan Menderes Havalimanına akın eden Torbalılılar pankart ve sloganlarla karşılama programına damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım TSK’nin en büyük tatbikatı Efes 2016’yı izlemek için önceki gün akşam İzmir’e geldi.Ankara’da yapılan olağanüstü kongreye 9 otobüs ile çıkarma yapan Torbalı AK Parti İlçe Teşkilatı karşılama törenine de rekor düzeyde katılım sağladı. 30 minibüs ile Torbalı’dan Adnan Menderes Havalimanına akın eden Torbalılılar pankart ve sloganlarla karşılama programına damga vurdu. Cumhurbaşkanı ve Başbakanın halka hitaben yaptığı konuşmalarda Torbalı Gençlik Kolu Üyeleri sloganalar attı. Geçtiğimiz hafta sonuna doğru Cumhurbaşkanı ve Başbakanın İzmir programının belli olmasının ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delicen ilçe başkanları ile bir toplantı yapıp karşılama töreninin görkemli bir şekilde olmasını istemişti. Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık da yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek karşılama için bir program hazırlamıştı.

YÜZLERCE TORBALILI KARŞILAMAYA GİTTİ

Cumhurbaşkanı ve Başbakanı karşılamaya gitmek isteyen Torbalılılar için açık Pazar yerinden ve Ayrancılar’danaraçlar kaldırıldı. Partililer için hazırlananminibüsler karşılama için yola çıktı. Bayraklar ve sloganlar ile Havalimanına varan Torbalılılartörendeki yerini aldı. Kendileri için hazırlanan otobüsün üzerinden kalabalığı, “Sevgili İzmirliler, Aziz yol arkadaşlarım” sözleriyle selamlayan Başbakan, “Biz İzmir’le gurur duyuyoruz, İzmirli olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu coşku bu heyecan sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Sevgimizi daha da kuvvetlendiriyor” dedi. Yıldırım daha sonra kentin tüm ilçelerinin isimlerini tek tek sayarak teşkilat üyelerini selamladı. Torbalı ilçesini söylediği anda alkış tufanı koptu. AK Parti İzmir Teşkilatı Erdoğan ve Yıldırım’ı karşılamak için Adnan Menderes Havalimanı’na akın etti. Partililer 30 ilçede 900 otobüsle alana çıkarma yaptı. Kentin en işlek caddeleri yüzlerce pano, pankart ve afişle süslenirken binlerce partili de Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla havalimanında yerini aldı.

İSTANBUL İLE YARIŞAN İL OLACAĞIZ

Adnan Menderes Havalimanı’nda binlerce partili ‘devletin zirvesi’ni beklerken mini bir miting alanı oluşturuldu. Yıldırım yaptığı konuşmada “İzmir deyip geçme. İzmir ilk kurşunun atıldığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinim atıldığı şehirdir. Ama son 20 yıl içinde gelişmesini tamamlayamadı. İzmir geri kaldı. Ama hiç merak etmeyin İzmir’in hizmet açığını ortadan kaldıracak, İzmir’i tekrar başa güreşen İstanbul’la yarışan il yapmaya kararlıyız. İzmir’i İstanbul’a bağlayan otoyolu, Osmangazi Köprüsü’nü tamamladık. 30 Haziran’da açıyoruz. 2 yıl sonra Bursa İzmir arası da bitmiş olacak. Ver elini İstanbul.” dedi. Serkan GÜNBAY