TORBALILI İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN DUYGULANDIRAN BAĞIŞ

Türkiye’ye büyük bir acı yaşatan deprem sonrasında depremzedelere yardım için tek yürek olan halkımız, tüm dünyaya örnek teşkil edecek bir dayanışma içine girdi. Kimileri canlarını tehlikeye atma pahasına bölgeye koşarken, kimileri ise cebindeki son parasını yardım için gönderdi. Her biri insanı duygulandıran ve gururlandıran yardımlaşma haberlerine bir yenisi de Torbalılı ilkokul öğrencileri sayesinde eklendi. TTO [&hellip]

TORBALILI İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN DUYGULANDIRAN BAĞIŞ

Türkiye’ye büyük bir acı yaşatan deprem sonrasında depremzedelere yardım için tek yürek olan halkımız, tüm dünyaya örnek teşkil edecek bir dayanışma içine girdi. Kimileri canlarını tehlikeye atma pahasına bölgeye koşarken, kimileri ise cebindeki son parasını yardım için gönderdi. Her biri insanı duygulandıran ve gururlandıran yardımlaşma haberlerine bir yenisi de Torbalılı ilkokul öğrencileri sayesinde eklendi. TTO 80. Yıl İlkokulu 4-G sınıfı öğrencileri, kendi elleriyle ördükleri atkı ve bereleri deprem bölgesine gönderdi. Bu anlamlı etkinliğe hayat veren Sınıf Öğretmeni Ebru Durak Akyol, hem bölge halkına derman olacak bir işe imza attı hem de öğrencilerine yardımlaşma ve dayanışmayı öğretti.

ÖĞRETMEN ÖRGÜ ÖRMEYİ ÖĞRETTİ ÖĞRENCİLER DAYANIŞMAYI ÖĞRENDİ

TTO 80.Yıl İlkokulu 4-G sınıfı öğrencileri. Daha önce sınıf öğretmenleri Ebru Durak Akyol tarafından örmeyi öğrenen çocuklar bu kez bölgedeki depremzede çocuklar için atkı ve bere ördü. Örülen atkı ve bereleri öğrencilerden alan öğretmen, bir gönüllü aracılığı ile Hatay Samandağ’da çocuklar için kurulacak rehabilitasyon çadırına gönderdi. Çocuklardan çocuklara kurulacak olan bu harika köprü, bir kez daha dayanışmanın her şeyi aşacağını göstermiş oldu.