Torbalılı isim Faryalı ile beraber

Demokrat Parti’nin Torbalı’daki önemli isimlerinden olan İbrahim Demir, yeni dönemde parti içinde hızla yükseliyor Demokrat Parti’nin Torbalı’daki önemli isimlerinden olan İbrahim Demir, yeni dönemde parti içinde hızla yükseliyor. Daha önce Demokrat Parti İlçe Başkanlığı yapmış olan Demir, DYP döneminde ise gençlik kolları ve ilçe teşkilatında görevler almıştı. Son günlerde Demokrat Parti İl Başkanı Serdar Faralyalı’nın [&hellip]

Torbalılı isim Faryalı ile beraber

Demokrat Parti’nin Torbalı’daki önemli isimlerinden olan İbrahim Demir, yeni dönemde parti içinde hızla yükseliyor

Demokrat Parti’nin Torbalı’daki önemli isimlerinden olan İbrahim Demir, yeni dönemde parti içinde hızla yükseliyor. Daha önce Demokrat Parti İlçe Başkanlığı yapmış olan Demir, DYP döneminde ise gençlik kolları ve ilçe teşkilatında görevler almıştı. Son günlerde Demokrat Parti İl Başkanı Serdar Faralyalı’nın sık görüştüğü kişiler arasına dahil olan Demir, Faralyalı’ya Muğla programında eşlik etti. DP İl Başkanı Serdar Faralyalı ve İbrahim Demir, DP Muğla İl Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği programa katıldı.

İBRAHİM DEMİR’E NE GÖREV VERİLECEK?

Yaklaşan genel seçimler öncesinde saha çalışmalarına hız veren Demokrat Parti, yerel teşkilatlarda ise seçim çalışmalarına katkı sağlayabilecek isimlerle yola devam etmek istiyor. İl Başkanı Faralyalı’nın yakın ekibi içinde yeralan ve geçmişte partiye önemli kattkılar sağlayan İbrahim Demir’in bu kapsamda yeniden ilçe başkanı olarak atanabileceği ya da il yönetiminde daha üst düzey bir göreve getirilebileceği parti kulislerinde konuşuluyor.