TORBALILI ÖĞRETMENLERİN YAZDIĞI DERS KİTAPLARI TÜM OKULLARA DAĞITILDI

Torbalı'da görev yapan iki mesleki eğitim öğretmeni ders kitabı yazdı. Onaylanan kitaplar okullara dağıtıldı

TORBALILI ÖĞRETMENLERİN YAZDIĞI DERS KİTAPLARI TÜM OKULLARA DAĞITILDI

Torbalı’da görev yapan iki mesleki eğitim öğretmeni ders kitabı yazdı. Torbalı Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Alan Şefi İsmail Gündüz’ün yazdığı üç ayrı ders kitabı, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onay alarak ISBN numarası sahibi oldu. Ayrıca İsmail Gündüz ve  aynı okul Moda Tasarım Öğretmeni Gülbin Şenol Arıcı’nın birlikte yazdığı Makine Bakım Onarım kitabının da yazım süreçleri bitirilerek yayına hazır hale getirildi.

Torbalı Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Alan Şefi İsmail Gündüz’ün Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Moda Tasarım alanında okutulmak üzere; 3 kitabı da ISBN numarası alarak http://meslek.eba.gov.tr/ adresinde yayınlandı. Abiye Giysi Üretimi, Portfolyo Hazırlama ve Tekstil Yüzeyleri ve Malzeme Bilgisi kitapları basılarak bu eğitim öğretim yılında tüm Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine dağıtıldı.

MÜDÜR TOSUN TEBRİK ETTİ

İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Moda Tasarım Teknolojileri alanında kitap yazan ve Türkiye genelindeki tüm Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde seçmeli ders olarak okutulacak olan kitapları yazan öğretmenleri makamında ağırlayarak tebriklerini iletti.

Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun,  yaptığı açıklamada “Torbalı Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Öğretmenleri İsmail Gündüz ve Gülbin Şenol Arıcı’yı tebrik eder, meslek hayatlarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.