Torbali’nin ikinci katilim bankasi hizmete girdi

Katilim Bankasi olarak hizmet veren ve 201 subesi bulunan Bank Asya, Torbali’da da hizmete girdi. Böylece Ayrancilar’daki subelerle birlikte ilçedeki banka sayisi 18’e yükseldi TORBALI’NIN ikinci katilim bankasi konumunda olan Bank Asya, müsteri kabul etmeye basladi. Belirli birimleriyle hizmet veren bankanin 15 gün içerisinde tam kapasite faaliyete geçmesi planlaniyor. Sehit Tegmen Serdar Genç Caddesi’nde hizmete giren [&hellip]

Torbali’nin ikinci katilim bankasi hizmete girdi

Katilim Bankasi olarak hizmet veren ve 201 subesi bulunan Bank Asya, Torbali’da da hizmete girdi. Böylece Ayrancilar’daki subelerle birlikte ilçedeki banka sayisi 18’e yükseldi

TORBALI’NIN ikinci katilim bankasi konumunda olan Bank Asya, müsteri kabul etmeye basladi. Belirli birimleriyle hizmet veren bankanin 15 gün içerisinde tam kapasite faaliyete geçmesi planlaniyor. Sehit Tegmen Serdar Genç Caddesi’nde hizmete giren Bank Asya ile ilçenin banka sayisi 18’e yükseldi. Iki katli hizmet binasinda hizmet veren Bank Asya’nin ülke genelinde 201 subesi bulunuyor. Yurtdisinda da Iran ve Erbil’de subeleri bulunan, önümüzdeki süreçte Avrupa ülkelerine de sube açmaya hazirlanan Bank Asya, müsteri odakli hizmet anlayisindan hareketle, teknolojinin getirdigi en son imkânlari kullanarak, faizsiz finans sistemini daha genis kitlelere ulastirmayi hedefliyor.

FARKLI BEKLENTILERE FARKLI ÇÖZUMLER

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ne sahip ilk katilim bankasi olan Bank Asya, bireysel, ticari ve kurumsal bankacilik alanlarinda müsterilerinin her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karsilayacak ürün yelpazesi ile faaliyet gösteriyor. Internet Subesi, Alo Asya Telefon Bankaciligi, ATM ve POS terminalleri ile bankacilik hizmetlerini hizli ve etkin bir biçimde sunmayi hedefleyen banka, ayni zamanda Bank Asya 1. Lig maçlarina da sponsorluk yapiyor. Torbali’nin 18. Bankasi olarak geçtigimiz günlerde hizmete giren Bank Asya, ilçenin gelisen sanayisi ve tarim sektörüne de ihtiyaç ve beklentileri dogrultusunda “farkli beklentilere farkli çözümler” perspektifinden yaklasacak.

FAIZ YOK, FON VAR

ISLAMI inançlari geregi birçok insan faiz gelirinden kaçiniyor. Bu nedenle klâsik mevduat ve faiz bankalarina gitmeyen sermaye atil kaliyor. Bu durum hem genel ülke ekonomisi, hem de tasarruf sahibi açisindan bir kayip olusturuyor. Katilim bankalari, faiz endisesi sebebiyle bankalara gitmeyen fonlari ekonomiye kazandirmak ve sermaye sahiplerinin birikimlerini güvenle saklamalarina ve degerlendirmelerine yardimci olmak amaciyla kuruldu. Katilim bankalarinin varlik nedeni faizsizlik prensibidir. Yani fon toplarken sabit bir getiri taahhüt etmemek, fon kullandirirken nakit kredi vermeyip mali pesin alip vadeli satmaktir. Dolayisiyla katilim bankalarinda faiz degil, kardan veya zarardan pay alinmasi esastir.