TORBALISPOR SEZONU TİRE STADI'NDA AÇIYOR

TORBALISPOR SEZONU TİRE STADI'NDA AÇIYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) bu hafta heyecanla start alıyor. Torbalı’nın gururu İZTON Torbalıspor, ligin ilk haftasında Söke ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, ilk karşılaşmasını görkemli bir atmosferde, 15 bin kişilik kapasitesiyle dikkat çeken Tire Stadı'nda oynayacak. Bilindiği üzere bu sezon Torbalıspor, ilçe stadının yıkılması nedeniyle maçlarını şehir dışında oynamak zorunda kalacak. Pazar günü saat 14.00'da başlayacak olan mücadelede İZTON Torbalıspor, güçlü rakibi Söke’yi konuk edecek.

TARAFTARLAR TRİBÜNDE YERİNİ ALACAK

Torbalıspor’un büyük taraftar grubu, takımlarını bu zorlu mücadelede yalnız bırakmayacak. Şehir dışındaki maçlara rağmen tribünlerde coşkulu bir destek bekleniyor. Taraftarlar, yeni sezonda da İZTON Torbalıspor’u zirveye taşımak için tribünlerde yerini alacak. Sezona moralli ve iddialı bir giriş yapmak isteyen İZTON Torbalıspor, güçlü rakibi karşısında galibiyetle başlamayı hedefliyor. Tüm gözler, bu önemli karşılaşmaya çevrilmiş durumda.

YÜZLER GÜLÜYOR

Geçtiğimiz sezonu namağlup şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkan Torbalıspor, bu sezon TFF 3. Lig’e çıkarak profesyonel olma mücadelesi verecek. Hedefini büyük tutan Torbalıspor, antrenmanlarında yüzlerin güldüğü görüldü.