TORKOS'un rakibi Uşak

Torbalıspor BAL Ligi'nin ikinci haftasında yarın Uşak Vefaspor karşılaşacak. Ulubey İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 15.00'te başlayacak.

TORKOS'un rakibi Uşak

Sezonun ilk maçında Dikili Çandarlıgüne gol olup yağan Torbalıspor ikinci sınavında Uşak Vefaspor ile karşılaşacak. Yarın saat 15.00’te başlayacak olan mücadele Ulubey İlçe Stadyumu’nda oynanacak. Geçtiğimiz hafta oynadığı futbolla mest eden TORKOS, yarın sahadan 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Puan kaybına tahammülü olmayan TORKOS, sezonun ilk maçında gösterdiği performansı tekrarlayıp zirvedeki yerini korumak istiyor. Özellikle gol yollarında çok etkili bir görüntü ortaya koyan kırmızı beyazlı ekip, önce skor üstünlüğünü yakalayıp daha sonra maçı ekarte etmeye çalışacak. Transfer döneminde birbirinden önemli oyuncuları kadrosuna katan ekipte eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sahaya çıktığı kadroyla sahaya çıkması beklenen Torbalıspor, puan ya da puanlarla sahadan ayrılıp önüne bakmak istiyor. Öte yandan Torbalıspor taraftarı da maça çıkarma yaparak takımını yalnız bırakmayacak.
Ligin ilk haftasında harika bir performans sergileyerek rakibini 7-0 mağlup eden Torbalıspor’da tüm planlar kazanmak üzerine. Sezona iyi başladıklarını ve bunu önümüzdeki haftalarda da devam ettirmek istediklerini belirten Torbalıspor Teknik Direktörü Yüksel Öksüz, “İlk haftada beklediğimizden daha iyi bir performans göstererek farklı bir galibiyet aldık. Tabi bu lig için ölçü olmayacak bir sonuç. Daha çok maçımız var ve her maça aynı konsantrede hazırlanmak zorundayız. Hücum anlamında istediğimiz sahaya yansıttık ancak bazı eksikliklerimizi de görmüş olduk. Futbolcularım sahada 90 dakika mücadele ederek haklı bir galibiyet aldık ancak hemen işi oldu bittiye getirmemek gerekir. Hafta boyunca ilk maçtaki eksiklerimizi gidermek adına çalıştık. Kendimize güveniyoruz ve gülen taraf biz olacağız.’’ ifadelerini kullandı.
Zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini belirten Öksüz, “Şampiyonluk öyküsü yazmamız için her maça aynı ciddiyet ve hazırlıkla çıkmalıyız. İki maç galip bundan sonrası kolay anlayışıyla hareket edemeyiz. O yüzden eksikliklerimizi çok iyi analiz edip ona göre çözüm bulacağız. Uşak Vefaspor maçı bizim için çok önemli. İlk maçta kazandığımız özgüveni pekiştirmemiz gerekiyor. Çalışmalarda futbolcularımıza sürekli uyarılarımızı yapıyoruz ve oyun planımızı aşılıyoruz. Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu anlayışla gittiğimiz sürece ben eminim ki hedeflediğimiz yere ulaşacağız. Bizlere her zaman destek olan taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.’’ dedi.