TSKGV, Torbalı'daki ilk toplantısını gerçekleştirdi

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, İlçe Fahri Tanıtım Kurulu Onursal Başkanı Torbalı Kaymakamı Ercan Öter'in başkanlığında ilk toplantısını önceki gün gerçekleştirdi

TSKGV, Torbalı'daki ilk toplantısını gerçekleştirdi

3388 sayılı Kanun ile; “Milli harp sanayisinin geliştirilmesi, yeni harp sanayi dallarının kurulması, harp silah, araç ve gereçlerinin satın alınması suretiyle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin savaş gücünün artırılmasına katkıda bulunmak üzere milletin maddi ve manevi desteğini sağlamak” amacıyla kurulan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı faaliyetlerine yakın zamanda Torbalı’da da başlayacak. Türk Silahlı Kuvvetlerinin savaş gücünün artırılması amacıyla, yeni yatırımlar yapmak, sermayedarı olduğu şirketlerinin etkin gözetimini, stratejik yönlendirilmesini, aralarında işbirliği ve koordinasyonu sağlayarak savunma sanayiinde gerekli yetenekleri kazanmalarına, sürdürülebilir büyümelerine ve hisse değerlerinin artmasına katkıda bulunmayı kendine misyon biçen vakıf, geçtiğimiz günlerde Torbalı’da Kaymakam Ercan Öter başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Torbalı Kaymakamı Ercan Öter başkanlığında gerçekleşen toplantıya TSK Güçlendirme Vakfı İzmir Bölge Temsilcisi Emekli Albay Gültekin Aşer de katılarak Vakfı tanıtan bir sunum yaptı ve Fahri Tanıtım Kurulu Üyelerine görevlerini tebliğ etti. Kaymakam Öter, yeni görevlendirilen Fahri Tanıtım Kurulu Üyelerine başarılar dileyerek toplantıyı sonlandırdı. Kaymakam Öter, TSKGV İzmir Bölge Temsilcisi Aşer ve diğer katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.