TTO ve Bahçeşehir Koleji eğitim protokolü imzaladı

Torbalı Ticaret Odası ve Torbalı Bahçeşehir Koleji arasında eğitim protokolü imzalandı. İmzalanan protokol sayesinde artık TTO üyelerinin çocukları, Torbalı Bahçeşehir Koleji'ne yüzde 40 indirimle kayıt yaptırabilecek

TTO ve Bahçeşehir Koleji eğitim protokolü imzaladı

Torbalı Ticaret Odası ve Torbalı Bahçeşehir Koleji arasında eğitim protokolü imzalandı. İmzalanan protokol sayesinde artık TTO üyelerinin çocukları, Torbalı Bahçeşehir Koleji’ne yüzde 40 indirimle kayıt yaptırabilecek. Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve Torbalı Bahçeşehir Koleji yetkilileri tarafından imzalanan protokol bugünden itibaren geçerlilik kazandı Protokolün imzalanmasının ardından Torbalı Ticaret Odası,  üyeleri için kaliteli hizmet anlayışı ile protokoller imzalamaya devam ettiklerini ifade etti.

TTO, SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DUYURDU

Torbalı Bahçeşehir Koleji ve Torbalı Ticaret Odası arasında imzalanan protokole ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan TTO, “İlçemizin gözbebeği Torbalı Bahçeşehir Koleji ile protokol imzaladık.  Üyelerimiz için kaliteli hizmet anlayışı ile protokoller imzalamaya devam ediyoruz. Bu amaç doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz protokol gereği üyelerimizin çocuklarına %40 oranında indirim sağlanacaktır. Üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.