TTO, Doğa Koleji ile de protokol imzaladı

Torbalı Ticaret Odası, Bahçeşehir Koleji'nin ardından Doğa Koleji ile de eğitim protokolü imzaladı. İmzalanan protokol sayesinde artık TTO üyelerinin birinci derece yakınları Torbalı Doğa Koleji'ne yüzde 40 indirimle kayıt yaptırabilecek

TTO, Doğa Koleji ile de protokol imzaladı

Torbalı Ticaret Odası ile Bahçeşehir Koleji ile imzalanan eğitim protokolünün ardından bir eğitim protokolü de Torbalı Doğa Koleji ile imzalandı. İmzalanan protokol sayesinde artık TTO üyelerinin birinci derece yakınları Torbalı Doğa Koleji’ne yüzde 40 indirimle kayıt yaptırabilecek. Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve Torbalı Doğa Koleji yetkilileri tarafından imzalanan protokol bugünden itibaren geçerlilik kazandı. Protokolün imzalanmasının ardından Torbalı Ticaret Odası, üyeleri için kaliteli hizmet anlayışı ile protokoller imzalamaya devam ettiklerini ifade etti.

TTO, SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DUYURDU

Torbalı Doğa Koleji ve Torbalı Ticaret Odası arasında imzalanan protokole ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan TTO, “İlçemizin yenilikçi ve önder eğitim kurumlarından Doğa Koleji ile protokol imzalayarak, üyelerimizin birinci derece yakınları için %40 indirim kazanmalarına olanak sağladık. Tüm üyelerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.