TTO’dan bir online eğitim daha

Torbalı'nın tarımsal ve sanayi anlamındaki kalkınmasının lokomotiflerinden biri konumunda olan Torbalı Ticaret Odası yurt dışına açılmak isteyen işletmelerin yararlanması maksadıyla İhracat Destekleri İçin Proje Hazırlama başlıklı bir online eğitim açıyor

TTO’dan bir online eğitim daha

Torbalı Ticaret Odası ilçeye kazandırdığı başarıları daha da ileriye taşımak için kolları sıvadı. Son olarak ihracatta 64 ili geride bırakarak büyük bir başarıya imza atan Torbalı’nın bu başarısını daha da ileriye taşımak adına Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, adeta bir seferberlik başlattı. Üreticiyi destekleme ve donanımını arttırmak adına pek çok projeye imza atan Olgun, son olarak TTO bünyesinde İhracat Destekleri İçin Proje Hazırlama Eğitimi başlıklı bir online eğitim başlatılacağını duyurdu. Eğitimin yarın saat 15.00’da Zoom isimli program üzerinden gerçekleşeceği duyurulurken eğitime katılmak için https://bit.ly/3rIVdY3 linkine tıklayarak kayıt olmak yeterli.

EĞİTİME KATILMAK ÜCRETSİZ

TTO ve Online Webinar işbirliği ile gerçekleşecek olan eğitimde Akredite KOBİ Danışmanı Serkan Uzmen, proje oluşturma aşamaları olan hedef-faaliyet örgüsü belirleme, hedef Pazar analizi için gerekli araçlar, müşteri analiz yöntemleri ve bütçe planlama yolları hakkında detaylı bir seminer verecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirileceği duyurulan seminere ilişkin Torbalı Ticaret Odası2nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Yurt dışına açılmak isteyen işletmeler, bu eğitim tam da size göre! 17 Şubat tarihinde Akredite KOBİ Danışmanı Serkan Uzmen tarafından Zoom üzerinden gerçekleşecek olan İhracat Destekleri ve Proje Hazırlama Eğitimi’nde; proje oluşturma aşamaları olan hedef-faaliyet örgüsü belirleme, müşteri analiz yöntemleri ve bütçe planlama yolları hakkında detaylı bilgi verilecektir.” ifadeleri kullanıldı.